Još samo 6 dana do velike žurke u Magacin Depou!

 

Opasno se približava najluđi doček srpske nove godine u Beogradu – na još jednom Raveolution spektaklu u Magacin Depou nas za samo 6 dana očekuju Metodi Hristov i Olivier Giacomotto, uz domaću podršku Phill & Dansmore i Dee.

Promocija uz koju za 3 kupljenje karte dobijate još jednu gratis traje do 7. januara – požurite do najbližih prodajnih mesta Eventima, Gigstixa, WinWin shop-ova širom zemlje, ili rezervišite svoju kartu putem sajta www.ddtickets.rs. Trenutna cena karata je 1290 dinara za obične i 1700 dinara za VIP ulaznice.

O Metodi Hristovu koji dolazi iz susedne Bugarske i koji je miljenik regiona se već dosta pisalo i pričalo, s obzirom na to da je već nastupao u srpskoj prestonici i potpuno „oduvao“ domaće klabere svojim energičnim tech-house setovima. Sa njim će 13. februara rame uz rame nastupiti i Olivier Giacomotto, italijanski DJ i producent baziran u Parizu koji je na sceni čitavu deceniju i koji nema ništa manje impresivnu biografiju od mladog Hristova. U poslednjih 10 godina je nastupao u mnogim velikim klubovima širom sveta kao što su Privilege na Ibizi, pariski Rex Club u Parizu, čuveni Ministry of Sound u Londonu, Womb u Tokiju, berlinski Weekend i mnogi drugi. Sa svojim dugogodišnjim saradnikom Johnom Aquavivom ima svoju etiketu koja nosi naziv Definitive Recordings, a pored toga je izdavao za mnoge priznate etikete poput Suare, Noir-a, Get Physical, Definitive, Plus 8, Knee Deep In Sound i drugih. Njegova „specijalnost“ je definitivno tech-house, ali se neretko trudi da svoje setove začini groovie elementima i primesama fanka. Ono što je zanimljivo u vezi sa Giacomottom je to što je muzički veoma svestran, te radi i kao kompozitor za mnoge mainstream umetnike, a komponovao je muziku i za video igre, holivudske filmove i druge komercijalne multimedijalne sadržaje.


Pratite najnovije vesti u vezi sa događajem na našoj Facebook stranici i Facebook eventu.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice.

Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Adriatiquea, Art Departmenta, Oxie, Carla Lia, Traumera i Nastie.

 

Avatar photo

Autor: Igor