Još samo 7 dana do Raveolution-a – kako sve do karata

 

Svi sa nestrpljenjem čekamo petak, 7. oktobar, kada će u Hangaru u Luci Beograd nastupiti švajcarska elektronska atrakcija Adriatique. Dva Adriana nam dolaze na još jedan Raveolution spektakl, koji je pre njih ugostio Mladena Solomuna, za čiju prestižnu etiketu Diynamic potpisuju i ova dva mladića. Očekivanja su ogromna, interesovanje je veliko, a evo kako i vi možete doći do karata za rave spektakl koji nas očekuje.

Karte se mogu naći u prodaji po ceni od 890 dinara još samo do ponedeljka, 3. oktobra, kada će se cena promeniti, pa ćete ulaznice moći da nađete po ceni od 1090 dinara. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, Win Win Shop-ovima širom zemlje, kao i na sajtu www.ddtickets.rs. Ukoliko se ipak odlučite da karte kupite na samom ulazu na žurku u noći 7. oktobra, preostale karte moći ćete da kupite po ceni od 1300 dinara za obične i 2000 dinara za VIP ulaznice.

Ukoliko pak želite da okušate sreću i dobijete karte besplatno, do srede 5. oktobra je u toku velika nagradna igra – organizatori Raveolution-a su odlučili da nagrade najbolje fotografije imenjaka iz noćnog provoda! Adrian i Adrian poznatiji kao Adriatique će puštati muziku na Raveolution-u 7. oktobra u Hangaru luke Beograd, a imenjaci koji se potrude da osvoje prvo mesto u nagradnoj igri će imati priliku da ih slušaju u bekstejdžu! Sve što treba da uradite jeste da postujete sliku iz provoda sa svojim imenjakom na Raveolution Facebook event-u, da tagujete vaša imena i da dobijete najviše lajkova, i možda ćete baš vi biti ti koji će osvojiti dva backstage pass-a za predstojeći Raveolution, dve Raveolution majice, kao i dve najnovije Diynamic kompilacije! Imena pobednika biće objavljena na Raveolution Facebook stranici u sredu u 20h, a organizatori spremaju i utešne nagrade za prvih 5 mesta po broju lajkova.

Ukoliko pak nemate imenjaka sa kojim možete da se slikate, svakako redovno pratite Raveolution Facebook stranicu, na kojoj će biti objavljeno još informacija o tome kako možete do karata. Slušajte radio stanice sa dobrom muzikom, pratite portale koji se bave clubbing temama i sigurno ćete naredne nedelje biti u prilici da možda baš vi „uhvatite“ neku besplatnu kartu.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Art Departmenta, Oxie i Carla Lia, a ovoj listi se pridružuje i Adriatique koji stiže u Beograd 7. oktobra.

 

Avatar photo

Autor: Igor