Još samo nekoliko sati do početka Lovefesta

Lovefest, najveći muzički festival u centralnoj Srbiji počinje za nekoliko sati. Početak zvaničnog programa festivala zakazan je za 18 časova, dok će se ulazne kapije otvoriti sat vremena ranije. 

Zvezda Fire Stage-a, najveće muzičke bine na festivalu biće Jeff Mills, a osim njega nastupiće i legende Detroit tehna Kenny Larkin i Robert Hood, kome će ovo biti prvi put da gostuje u našoj zemlji. Burn Energy Stage prve festivalske večeri ugostiće predstavnike JEUDI Records lejbla. U Vrnjačku Banju dolaze Dr Dru, dvojac Adana Twins i norveški di-džej Finnebassen, a program na bini će zatvoriti beogradski di-džej Kristijan Molnar.

Program na Bushmills Live Stage-u otvoriće grupa Partibrejkers, a na bini će se smenjivati Kanda, Kodža i Nebojša, Frau Casio, Nikola Vranjković, Ućuti Pas, vrnjački bend Regulator, MKDSL, X-Coast i di-džej Flip.

Ljubavne tetovaže, plaža i Hippie Market na festivalu ljubavi H

Na ovogodišnjem Lovefestu ekskluzivno gostuju umetnici sa beogradske Tattoo konvencije koji će zainteresovanim posetiocima raditi tetovaže na temu ljubavi.

Lovefest ostrvo ove godine ima i svoju plažu smeštenu pored vrnjačkog Jezera. U kutku za hedoniste sve posetioce čekaju pivo, ležaljke i popodnevno uživanje pored vode.  

Avatar photo

Autor: Igor