JUPITER WEEKEND U SVEMIRSKOJ KAFANI

U organizaciji HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. i Svemirske Kafane, prvi vikend jula (od 4.7. – 6.7.) postaje Jupiter Weekend

Jupiter Weekend je zapravo dvodnevna žurka na kojoj će se vrteti samo i isključivo TECHNO! U subotu i nedelju nastupiće poznata svetska imena Monoloc i Pär Grindvik, a pored njih italijanski DJ Tommaso Marasma i domaćoj publici naveliko poznati Mihajlo, Speedy, Alexandar Ivković, Luka Petrović, Bojan Vukmirović, Vid Marjanović, Klaus i Sophie J
 
Svemirska Kafana i HFM su odlučili da podrže mlade nade domaćeg DJ-inga, pa je jedno mesto u Jupiter Line Up-u rezervisano za pobednika/cu DJ takmičenja.
 
Za učešće u takmičenju, pošalji direktan link svog TECHNO MIX-a u maksimalnom trajanju od 60min do ponoći 29.6. (nedelja) i ukoliko pobediš imaćeš priliku da vrtiš pored jednog od hedlajnera! Mix pošalji na mejloffice@hearitfeelitmoveit.com i za subject napiši Jupiter Mix.


 
Monoloc je Sascha Borchardt, nemački Techno DJ i producent. Odrastao je u Frankfurtu gde je kao tinejdžer upoznao elektronsku scenu ovog Tehno metropolisa. Naravno, ubrzo počinje da se bavi dj-ingom i produkcijom. Od 2008. vodi sopstveni lejbel – Smallroom Music, a iza sebe ima bezbroj izdanja i remix-a za jake izdavačke kuće, kao i saradnje sa imenima poput Chris-a Liebing-a i Brian-a Sanhaji-a. Poslednjih godina, najviše sarađuje sa CLR, za koji je 2012. izbacio album “Drift”. Njegove trake su vrlo inovativne, uz uticaje najrazličitijih muzičkih žanrova i jasnu Techno i House bazu kao nasleđe rodnog Frankfurta.
 

 
Pär Grindvik je centralna ličnost Švedske elektronske scene još od devedesetih godina, prisutan kao vlasnik radnje sa pločama, menadžer lejbela i producent. Iza njega stoji mnoštvo nastupa i izdanja za velike lejbele poput Drumcode i Spectral. Sada je stacioniran u Berlinu, gde i stvara. Takođe, vodi svoj lejbel pod imenom Stockholm LTD.
 
PÄR GRINDVIK (Stockholm LTD)
Avatar photo

Autor: Igor