Kakav poklon: Adam Beyer beogradske klabere vodi na Cristijana Varelu!

U okviru priprema za proslavu četvrtog rođendana ekskluzivnog serijala žurki Heineken Lucky Records, svim vernim posetiocima biće omogućeno da potpuno besplatno dođu do ulaznice za narednitehno spektakl na kome će nastupiti Kristijan Varela, Luiđi Madona i Mladen Tomić!

Svi koji 11. aprila, na samom ulazu u KPGT, kupe ulaznice za nastup Adama Bejera po ceni od 1.500 dinara, dobiće potpuno besplatno i ulaznicu za rođendanski party Heineken Lucky Records događaja. Predstojeća proslava, čije su pripreme već uveliko u toku, biće održana 14. juna na jedinstvenoj lokaciji, na kojoj su se u prošlosti održale brojne legendarne žurke koje su oblikovale muzički ukus beogradskih klabera.

Organizori su za 14. jun potvrdili nastupe Kristijana Varele, Luiđija Madone i Mladena Tomića, kojima će se za gramofonima pridružiti i slavljenik Speedy. Ulaznice za ovaj tehno spektakl biće u prodaji u izuzetno ograničenom broju, uprkos ogromnom interesovanju publike. Razlog tome je akcija poklanjanja ulaznica vernim fanovima koji kupe ulaznice za nastup Adama Bejera, kuma švedske tehno scene, na ulazu u KPGT, 11. aprila.
Svi oni koji su u pretprodaji već kupili karte za nastup Adama Bejera i Toma Hejdsa, isto tako imaće priliku da dođu do svoje ulaznice za rođendan serijala Heineken Lucky Records po neverovatno povoljnoj ceni, takođe na ulazu u KPGT.

Drumcode spektakl, u okviru kojeg će nastupiti ove dve zvezde, samo je uvod u tehno šou koji organizatori spremaju za rođendansku proslavu koja je zakazana za 14. jun. Budite deo najboljeg provoda u gradu zakazanog za petak 11. april, koji vam obezbeđuje Heineken Lucky Records, obezbedite dve ulaznice po ceni jedne i spremite se za vrelo tehno leto u Beogradu!

Avatar photo

Autor: Igor