Kako da dođeš do ulaznica za najjači EXIT ikada? Mi znamo kako!

 

Svaki dan od 25. juna do 2. jula, Addiko Bank na svojoj Facebook stranici postavljaće po jedno pitanje vezano za EXIT festival, a ko prvi tačno odgovori, osvaja komplet ulaznica za EXIT koji će biti održan od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu!

Konačno se isplati ako si onaj lik u društvu koji uvek svoje prijatelje zasipa neobičnim i nesvakidašnjim informacijama, ako imaš fotografsko pamćenje, brzo reaguješ, veliki si fan društvenih mreža i žarko želiš da ideš na najjači EXIT ikada! Podseti se svog znanja o Exitu na www.exitfest.org i pripremi se za akciju, jer igra počinje 25. juna, a do tad se priseti koji nas hitovi čekaju u julu na tvrđavi!

EXIT Festival 2019 – The longest list of headliners:

Nakon ovogodišnjeg, trećeg Sea Star festivala u Umagu, Addiko Bank će biti sponzor i zvanična banka EXIT festivala u Novom Sadu, kao  i Sea Dance festivala u Budvi, čime će biti zaokružena saradnja Exita i Addiko Bank kao regionalnog partnera festivala!

Na EXIT festivalu, među 40 zona i bina naći će se i omiljeni Addiko Fusion Stage, koji će i ove godine predstaviti najbolju fuziju legendarnih imena i novih zvezda, kao i svetskih i regionalnih izvođača, a među njima su Tarja, The Selecter, Bad Copy, Bassivity Showcase, Zvonko Bogdan, Atheist Rap, Sajsi MC, Helem nejse, Svemirko, Who See i mnogi drugi!

 

Avatar photo

Autor: Igor