Karte za Guy J-a i Jeremy Olandera 890 RSD samo do kraja avgusta!

 

Poslednji open air spektakl koji su organizatori PLAY žurki spremili za ovu godinu se polako približava – kralj progressive-a Guy J i miljenik Eric Prydz-a Jeremy Olander dolaze na Beogradski Sajam 23. septembra, na sveopštu radost ljubitelja dobre muzike!

Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 890 RSD samo do kraja meseca, a od 1. septembra će njihova cena porasti na 1190 RSD. Požurite da nabavite svoje ulaznice na vreme, i to na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

Guy J je momak kog ne treba posebno predstavljati – ovaj DJ i producent dolazi iz Izraela, samog epicentra elektronske scene, i prati ga reputacija jednog od najsenzualnijih i najsofisticiranijih elektronskih producenata nove generacije. Odrastajući u sredini koja je poznata po najboljim elektronskim žurkama i bogatoj tradiciji psy i trance muzike, Guy J je počeo da producira sa samo 14 godina. Iako kaže da su trance i psy imale dosta uticaja na njega, naročito u ranim fazama, ubrzo je zavoleo sve elektronske žanrove, što je u mnogome obeležilo njegovu dosadašnju karijeru – njegovi setovi i trake u sebi imaju elemente trance-a, progressive-a, house-a i old school techna i zajedno čine kompaktnu celinu koju publika širom sveta izuzetno ceni.

Njegova etiketa Lost and Found nastala je 2012. godine i za kratko vreme postala pravi „katalog dobre elektronske muzike“ kako se navodi u recenzijama. Guy se u svojoj karijeri može pohvaliti saradnjom sa nekim od najvećih imena elektronske scene današnjice, kao što su Hernan Cattaneo, Henry Saiz, Guy Mantzur i drugi, a puštao je na svim značajnijim elektronskim festivalima i party destinacijama širom zemljine kugle.

Jeremy Olander takođe nije strano ime domaćim ljubiteljima progressive zvuka. Ovaj mladić koji dolazi iz Švedske već je odavno proglašen dostojnim naslednikom Eric Prydz-a i Deadmou5-a i čuvarem iskonskog progressive-a. Olanderovi setovi ostavljaju bez daha i na velikim festivalima i u intimnijoj klupskoj atmosferi jer predstavljaju svojevrstan spoj deep-a, progressive-a i ritmičnog techna. Sigurni smo da će u kombu sa Guy J-om napraviti atmosferu za pamćenje i ostaviti klabere bez daha.

Domaću podršku ovim sjajnim momcima pružiće Bažalac i Račić, Last 95 i Zwein.

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY concept je prvi put predstavila Deborah de Luca u februaru ove godine, a niz su nastavili Jay Lumen i Oxia.

Možete nas pratiti na Facebooku, gde ćemo svakodnevno objavljivati najnovije informacije o PLAY žurkama.

Avatar photo

Autor: Igor