KERRI CHANDLER OBJAVIO 73 TRAKE BESPLATNE ZA DOWNLOAD U ČAST POKOJNOM OCU!

 KERRI CHANDLER OBJAVIO 73 TRAKE BESPLATNE ZA DOWNLOAD U ČAST POKOJNOM OCU!

Kerri Chandler stavio je 73 pesme, remikse i edite na besplatan download na Bandcampu. Paket sa 73 pesama objavljen je u utorak, 27. februara, povodom proslave onoga što bi bio 73. rođendan njegovog pokojnog oca. “Želim zahvaliti svima koji su podržali mene i mog oca kroz našu karijeru”, napisao je u postu na Instagramu.Drugo, srećan rođendan mom ocu Josephu E. Chandleru Jr. Danas, kako bih proslavio njegov rođendan i svima zahvalio, poklanjam 73 pesme na ovom linku za FREE DOWNLOAD”, objavio je Kerri. “Sve su to WAV fajlovi ovaj put. Nadam se da ćete uživati u ovoj novoj seriji.

Paket pesama, nazvan “Dad Giveaway”, uključuje instrumentale, edite originalnih dela i remikse, uključujući vokal Nine Simone i Arnolda Jarvisa.

Kao i Kerri, Joseph E. Chandler Jr. bio je cenjeni House DJ, 70-ih i 80-ih. Kerrija je upoznao sa plesnom muzikom, i ostavio mu hrpu ploča nakon što je umro 2016. godine. Kerri Chandler je 2019. godine prvi put otvorio kutiju sa pločama, deleći emocionalne priče i sećanja prolazeći kroz ploče.

Dad Giveaway” možete besplatno preuzeti OVDE.

IZVOR : mixmagadria.com

E.

Avatar photo

Autor: Igor