KEVIN DE VRIES I ARIL BRIKHA U DRUGSTORE-U!

 KEVIN DE VRIES I ARIL BRIKHA U DRUGSTORE-U!

Da li ste spremni za novi Illusions event?

Nakon spektakularne žurke za Halloween, Illusions se vraća na velika vrata i dovodi dva sjajna artista u Beograd! U Drugstore-u će 12. marta nastupiti zvezda Afterlife-a Kevin de Vries iz Berlina i legenda elektronske muzike Aril Birkha. Pored njih nastupiće domaća zvezda u usponu, fenomenalni Coeus, kao i nezaobilazni Nexie. Pored main stage-a organizatori su spremili još kvalitetnog muzičkog sadržaja – u Black Room-u nastupiće Runy, Nemax i Vuk Smiljanić. 

Kevin De Vries je vrlo brzo pokupio simpatije publike i postao miljenik Afterlife fanova, zahvaljujući jedinstvenom zvuku koji dovodi zvučne sisteme do granice eksplozije, istovremeno se oslanjajući na moć tehna i euforiju transa. Njegovu muziku možete čuti u setovima največih imena poput Adam Beyer-a, Sven Vath-a, Solomuna i naravno Tale Of Us-a.

Aril Birkha je veteran svetske tehno scene poreklom iz Irana kog i domaći klaberi dobro pamte i rado viđaju. Njegovi live setovi su bili veoma cenjeni sve od DEMF-a u Detroitu do Fabric-a u Londonu, dok je njegov prepoznatljivi hit Grove la Chord postao pravi klasik.

Karte za ovaj događaj su u pretprodaji po specijalnoj promo ceni od 790 RSD (Regular karte) i 1290 RSD (VIP karte) preko Gigstix prodajne mreže i u Vulkan knjižarama – iskoristite promo-cene i rezervišite svoje parče magije! 

Illusions je svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti. Naš cilj je da sve koje nas posete odvedemo na putovanje između mašte i stvarnosti, koji se međusobno prožimaju i dopunjuju sa jednim zajedničkim ciljem – da se nađemo u drugoj dimenziji, u kojoj su sva čula rasplamsana uz pomoć kvalitetne muzike i nesvakidašnje produkcije. Ovaj nekonvencionalni događaj doneće bogat elektronski zvuk i nesvakidašnje vizuelne efekte koji udruženi stvaraju magiju.

Avatar photo

Autor: Igor