Kevin Saunderson stiže u Maximus da zagrije atmosferu pred predstojeći Sea Dance

 

Najveća zvijezda Detroitske underground scene, i tvorac antologijskog hita “Big Fun”, Kevin Saunderson, prirediće ove subote, 20. juna, na radost svih svojih fanova, techno spektakl za DJ pultom kotorske diskoteke Maximus.

Nastup ovog tehno maga biće ujedno i sjajno zagrijavanje i  uvertira za drugo izdanje Sea Dance festivala, koji će od 15. do 18. jula na predivnoj plaži Jaz. Festivalski tim je za sve posjetioce žurke, koja se organizuje uz podršku Beck’s-a, zvaničnog piva Sea Dance festivala, pripremio brojna iznenađenja, među kojima i zanimljive aktivacije, kroz koje će svi zainteresovani moći da osvoje vrijedne nagrade i super se zabave!

Da stvari budu uzbudljivije, 6. jula izlazi Saundersonov novi projekat “Foundation”, sa kojim se, nakon 17. godina pauze, ovaj majstor plesnih podijuma vratio svom old school alijasu E –Dancer, a njegov nastup u Maximusu jedinstvena je prilika da crnogorska publika čuje neke od novih traka sa ovog izdanja i prije svjetske premijere. Podsjećamo da je pod alijasom E- Dancer, Saunderson potpisao čuveni LP iz ’90-ih “Heavenly”, a koji je kultni Spin magazine uvrstio u “10 najboljih albuma koji ste ikada čuli”. 

Čast da svojim setom publiku zagrije za nastup Saundersona, pripala je mladom i prespektivnom DJ Milo Kekić, aka Millok. Ovaj talentovani DJ iza sebe ima preko 50 izdatih numera za razne inostrane izdavačke kuće, a aktuelno izdanje „Let it go“ potpisano za hrvatsku izdavačku kuću Blacksoul Music, trenutno se nalazi na listi top 10 najprodavanijih na Traxsource Tech house chartu. 

Do ponoći ulaznice jefitnije!

Ulaznice za veliku promotivnu žurku mogu se kupiti po cijeni od pet eura, a sve one posjetioce koji su već kupili ulaznicu Sea Dance festivala, očekuje dodatni popust od 40%, te ulaz plaćaju tri eura. Ova akcija važi samo do ponoći, nakon čega će ulaz na žurku koštati osam eura.

Avatar photo

Autor: Igor