Klub KULT – clubbing is back! Beograd konačno dobija klub kakav zaslužuje!

 Klub KULT – clubbing is back! Beograd konačno dobija klub kakav zaslužuje!

Beogradski klabing par godina unazad otišao je u mainstream, scena je prenatrpana velikim događajima koji su „pojeli“ ono najlepše, pravi intimni klabing, kvalitetan zvuk, dobru ekipu.

Jedna ekipa pravih klabera odlučila se da otvori klub po ugledu na one, koj su ranije bili pečat domaćeg klabinga i davali jak andergraund puls Beogradu. 

Vizuelno kada uđete u Kult osećate se kao da ste ušli u vremensku kapsulu koja stare klabere vraća u ona najbolja vremena zimskih klupskih sezona, a nove klabere katapultira u nešto potpuno novo i još uvek neproživljeno u Beogradu.

Klub Kult vrata svoje prve sezone otvara sada, u petak 16. i subotu 17. decembra i lokacijski se nalazi u Čumićevom sokačetu, ulaz iz Nušićeve (iza starog bioskopa Kosmaj). Za početak klub će raditi vikendom sa tendencijom da se broj radnih noći vremenom poveća. Radno vreme kluba je od 23h do 05h sa striktno postavljenom starosnom granicom od 23 godine uzrasta za mogućnost ulaska u Kult. 

Program kluba postavljen je tako da će žanrovski biti svega, od house, deep house, progressive house, tech house, minimal, techno-a, ali je akcenat kao i u kultnim klubovima prošlosti, na kvalitetnom zvuku, odabranoj ekipi i savršenom provodu koji se prepričava i ostaje za pamćenje.

Jedna od nabitnih stavki na koju vlasnici stavljaju poseban akcenat je besprekoran, Funktion-One  sound system.

Od ostalih informacija bitno je da napomenemo da je Kult kapaciteta za 300 ljudi što mu daje savršenu veličinu da svaka žurka ima ono što svi najviše volimo, a to je ludilo provod u manjem prostoru. 

Program će biti objavljivan na mesečnom nivou i u okviru njega vas pored plejade kvalitetnih domaćih imena, očekuju svakoga meseca minimum dva strana gostovanja.

PROGRAM VIKENDA OTVARANJA:

Petak 16.12. / Invites only

RUNY

NEMAX

KID KIMI

Subota 17.12. / cena 1200 rsd

REZNIK / Berlin

TEBRA

SMT#NG

Age limit: 23+

Start/End: 23h – 05h

JOIN THE KULT!

Instagram @club.kult

Addresa: Čumićevo sokače, ulaz iz Nušićeve (iza starog bioskopa Kosmaj)

Clubbing is back!

Klub KULT ovog vikenda otvara svoja vrata publici sa idejom da u Beograd vrati kvalitetan zvuk, dobru ekipu i najbolji klupski provod. Kult predstavlja novi klabing sa refleksijom starog vajba, a to je upravo ono što nam svima nedostaje. Kapacitet kluba limitiran je na 300 ljudi, a ono na šta posebno stavljamo akcenat je besprekoran, Funktion-One  sound system. 

Zbog kapacita kluba ulaz je u petak moguć samo uz pozivnicu, dok je subota otvorena za sve.

Age limit: 23+

Start/End: 23h – 05h

JOIN THE KULT!

Avatar photo

Autor: Igor