KLUB KULT :: Petak uz najtraženije ime na domaćoj sceni – stiže Kristijan Molnar, a subota je inspirisana fuzijom progressive, indie dance i techno zvukom uz Hobin Rude, Vahicabi i Pao Pausto.

 KLUB KULT :: Petak uz najtraženije ime na domaćoj sceni – stiže Kristijan Molnar, a subota je inspirisana fuzijom progressive, indie dance i techno zvukom uz Hobin Rude, Vahicabi i Pao Pausto.

Photos by: Marko Edge

Ovaj vikend započinjemo imenom koje je definitivno među najtraženijim na domaćoj sceni, miljenik klupske publike – Kristijan Molnar

Tokom velikog broja godina vrednog rada, Kristijan je uspeo da domaćoj publici predstavi i i dalje predstavlja trenutno najnovije, ali i buduće trendove u elektronskoj muzici. Pored toga, veliki doprinos je dao i radijskom emisijom Christallization u kojoj promoviše globalne i domaće umetnike kroz brojne gostujuće mixeve i intervjue, različitih muzičkih pravaca među kojima su disco, Chicago house, deep techno, new wave, funk ili soul

Njegov moto kaže da: “Ako imaš dvadeset raspoloženih ljudi i još nekoliko elemenata koji šalju dobru energiju, na primer muziku, taj osećaj će se preseliti dalje od tebe i dotaći još neku osobu, širiti se po klubu i obuzeti ceo prostor.” 

U ovo veče svojim intro setom u dobru zabavu uvešće nas Profesor, koji kroz svoje setove publici prenosi i opisuje svoju iskrenu ljubav prema različitim oblicima underground zvuka.

Sound system: Funktion-One

Age limit: 23+

Cena ulaza: 800 rsd

JOIN THE KULT!

SUBOTA:

Subota je definitivno inspirisana fuzijom progressive, indie dance i techno zvukom. Na line up-u su Hobin Rude, Vahicabi i Pao Pausto. 

HOBIN RUDE – Progresivni notama uvešće Hobin Rude, progressive house DJ i producent iz Beograda. Deo je ekpe Progresivna suza i domaćin podkasta Progressive Tales gde možete čuti poznate artiste iz celog sveta. Broji izdanja za prestižne izdavačke kuće kao što su The Soundgarden, PlattenBank, Hoomidaas, Mango Allei, Movement Recordings, Beat. Butik, Sound Avenue i onedotsiktvo, a njegova muzika ima podršku poštovanih imena industrije među kojima su Hernan Cattaneo, Gui J, Nick Varren, Gui Mantzur, Armen Miran, Eelke Kleijn, Dmitri Molosh, John 00 Fleming, Danni Tenaglia, Roger Martinez, Nicolas Rada, DJ Rubi…

VAHICABI – Je poznat poznat po odlično miksanju  brzih numera, a u svom talentu ima moć da odlično kombinuje melodičan indie ples, mračni disko i fanki zvuk, što publiku uvek dovede do ludila. Za njega je jako bitno da nikada ne sprema setove, jer kako sam kaže, svaki dan je druga osoba i ne zna kako i šta će ga inspirisati. Od njega možete očekivati različite stilove koji uvek međusobno flertuju.

PAO PAUSTO – Pao Pausto je deo novog talasa DJeva Beograda. Iako je za muziku zainteresovan od malih nogu, aktivno ulazi u svet muzičke produkcije i DJinga 2019. Najviše je inspirisan tehno zvukom , ali često ume da iznenadi drugim pravcima elektronike koje savršeno uklapa u taj već utaban techno.

Sound system: Funktion-One

Age limit: 23+

Cena ulaza: 500 rsd

Start/End: 23h – 05h

JOIN THE KULT!

Follow us on Instagram: @club.kult

Address: Čumićevo sokače, ulaz iz Nušićeve (iza starog bioskopa Kosmaj)

Avatar photo

Autor: Igor