Klub Mint neće raditi prvog vikenda 2018.

 

Iza nas je još jedan vikend pun utisaka i lepih memorija. Petak nas je provozao kroz Funky ritmove sa Tech House zvukom do pravog Techno-a. Subota je bila rezervisana za našeg novog rezident DJ-a Petra Vlahovića, koji je u Mintu proslavio svoj rođendan.

Nedelja je bila i taj dan kada smo svi zajedno dočekali 2018. godinu. Čarobna noć je bila posebna iz razloga što nam se u njoj premijerno predstavila jedna mlada dama Techno scene Ana RS. Sa njom  je pult delio i Dino R. mladi talentovani DJ u usponu koji takodje uz Petra Vlahovića započinje svoju rezidenturu u klubu Mint. I naravno već dobro poznati party maker Mark Dee Jack koji nam je upotpunio najluđu noć sa svojim čarobnim setom. Vrhunac  najluđe noći je bila naša draga gošća Kristina Lalić koja je zavrtela magiju dodatnih sat vremena. Hvala svima koji  su bili i upotpunili magiju kluba Mint  i novogodišnju noć, hvala DJ-evima što su nam priredili spektakularne nastupe, bilo je divno!


Klub Mint neće raditi prvog vikenda u Novoj godini ali smo za sledeći vikend pripremili odličan provod!!! U goste nam u petak 12. januara dolazi Audiostorm! Prva oluja u Mintu ove godine donosi nam dva premijerna nastupa, Igor Simonović poznatiji kao Gori i Dejan Knežević poznatiji kao Good Soul. Prve radne subote, 13. januara u Mint će uz našeg rezidenta Petra Vlahovića, posle više godina gostovati Big Fill. 

Želimo Vam srećne praznike!!!

 

Avatar photo

Autor: Igor