Klub Papaya dovodi najbolje DJ-eve

Novaljska Papaya najavljuje DJ MAG Sunrise festival 2013! Bogata dvanesta sezona na Pag dovodi svetsku DJ senzaciju Hardwella koji je nedavno proglašen šestim najboljim Dj-em današnjice. U tri festivalska dana očekuju nas brojna iznenađenja.
Najbolji letnji klub Mediterana na otvorenom i 25. klub sveta novaljska Papaya najavljuje legendarni DJ MAG Sunrise festival! U tri festivalska dana od 30. jula do 01. avgusta očekuju nas prave muzičke poslastice. Najpoznatije muzičko ime, šesti DJ sveta Hardwell u Papayu se vraća i ovog jula. Nakon senzacionalnog nastupa na nedavno završenom UMF festivalu u Majamiju, Hardwell za nastup u Papayi najavljuje: “Radujem se ponovnom dolasku u Papayu. Klub i publika su zaista jedinstveni i veseli me ponovno druženje. Vidimo se u Hrvatskoj“.

DJ MAG Sunrise festival predstavlja:
30.07. Kim Fai i Roul and Doors / Kinky Malinki rezidencija
31.07. Hardwell
01.08. Nari & Milani

HARDWELL je višestruko nagrađivani, mladi i talentovani DJ počeo je svoju karijeru sa svega 13 godina. Nedavno je proglašen petim najboljim DJ-em sveta u izboru TOP 100 DJ MAG-a. Holandska izdavačka kuća potpisala je ugovor s Hardwellom kada je imao svega 14 godina prepoznavši njegov ogroman dar te je ubrzo počeo obilaziti sva eminenta klubska mesta elektronske muzike. Njegov muzički identitet može se sumirati u jednoj frazi, Big Room House, opisujući tako njegov jedinstveni zvuk i stil. Osim saradnje sa svim važnim imenima DJ scene, nedavno je pokrenuo vlastitu radio emisiju Hardwell on Air, a njegov gusti koncertni raspored vodi ga preko celog sveta.


Kim Fai tek se nedavno pojavio na klupskoj sceni i vrlo brzo počeo pleniti pažnju i podršku velikana kao što su Mark Knight i Funkagenda. Njegova muzika uglavnom se sastoji od njegovog vlastitog materijala bilo da je to njegov originalni rad ili remiksi. Kim je time postavio svoj jedinstveni zvuk koji u kratkom vremenu postaje prepoznat celim svetom, a nastupao je na svim velikim eventima kao Tomorrowland, Creamfields, GlobalGathering. Potpisao je i izdaje za poznate labelove Size Matters te Toolroom Knights.

DJ duo Roul and Doors karijeru započinju 2003. godine. Njihov talenat i jedinstveni zvuk oduševljava ceo svet pa se ovaj dvojac može pohvaliti brojnim nastupima od Maroka, Egipta, Italije, Estonije, Rusije, Njemačke, Francuske, do Belgije i mnogih drugih. Ovaj DJ duo najpoznatiji je po velikim hitovima kao što su Gita, Black Out, Forget i Elements, izdaju za svetski poznati Defected label.

Maurizio Nari i Ronnie Milani poznaju se još od 1996. godine a svoju muzičku saradnju započeli su 2003. Nastupali su u najpoznatijim klubovima u Italiji, Dubaiju, Koreji i brojnim drugim. Njihov hit Kendo jedan je od najpoznatijih letnih hitova poslednjih godina. Njihov singl Atom u svoje su setove, uvrstili najbolji Dj-evi današnjice kao SHM i Tiesto. Ovo im je drugi nastup u Papayi, a za prošlogodišnji se tražila karta više.

Klub Papaya u prošloj su sezoni posetili gosti iz čak 80 zemalja sveta. Sezona 2012. je trajala više od 100 dana a ove godine započinje već 29. maja. Na otvorenju nove sezone očekuje nas i nastup trenutno jednih od najtraženijih svetskih DJ zvijezda DIMITRI VEGAS i LIKE MIKE.
Cena karte za DJ MAG Sunrice Festival mogu se nabaviti u predprodaji po ceni od 230 kn za sva tri dana festivala u prodavnicama Eventima, www.eventim.hr i na stranici www.papayashop.com.hr.

Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. mogu se pronaći na web adresi www.papaya.com.hr.

Avatar photo

Autor: Igor