KLUBU MINISTRY OF SOUND OPET PRETI ZATVARANJE

Za razliku od naših klubova i Nemačkog Cocoona koji je zatvoren krajem 2012.god , Ministry of Sound nema problema sa finansijskim delom kluba , nego se još od 2009.god. bori sa izgradnjom luksuznih apartmana preko puta kluba.
2011.god klub je dobio pravnu bitku protiv investitora, zahvaljujući peticiji “Save our Club” koju je potpisalo više od 26 000.ljudi, ali ni tu se priča nije zavrsila.

Investitor se žalio na presudu i sad se klub opet suočava sa mogućim zatvaranjem.Ako se odobri gradnja, klub se definitivno mora zatvoriti, ne toliko zbog muzike i izolacije u klubu već zbog redova ispred kluba, buke koju stvaraju pušači u pusačkom vanjskom delu kluba itd. Da živite u toj zgradi koja bi se trebala sagraditi neminovno je da bi se žalili na buku.

Saslušanje je zakazano za 26.februar kada ćemo znati o sudbini  ovog više od 20.godina starog kluba koji predstavlja INSTITUCIJU ELEKTRONSKE MUZIKE !
Saslusanje je lično zakazao gradonačelnik Londona Boris Johnson.
Kako je napisano i na sajtu Ministry of Sounda : Borili smo se pre dve godine zubima i noktima tako ćemo nastaviti i sad.

Ukoliko se ne slažete sa zatvaranjem kluba mozete pomoći klubu , evo i kako:

 

Avatar photo

Autor: Igor