Ko je prvi službeni travel partner Tomorrowlanda u regionu?

 

Jedan od najpoznatijih festivala na svetu – Tomorrowland u Belgiji – je već nekoliko godina hot destinacija za sve ljubitelje elektronske muzike. Uprkos tome što na ovom području postoji mnogo obožavatelja zainteresovanih za odlazak na Tomorrowland, festival  do sada nije imao partnera za organizaciju putovanja iz zemalja regije.

Ove godine to se konačno promenilo nakon što se novoformirana agencija GoNParty dogovorila partnerstvo. Agencija će organizovati ukupno dva autobusa, jedan sa polaskom iz Ljubljane, a drugi sa polaskom iz Zagreba.

GoNParty je organizacija koja će vam ponuditi uzbudljive trenutke i nezaboravne doživljaje na najpoznatijim svetskim festivalima i clubbing destinacijama kao što su Ibiza, Berlin i Amsterdam. Osim Tomorrowlanda partner je sa festivalima poput Ultra Music Festivala, Sensationa, Time Warpa i organizacijama Q-dance, b2s i mnogim drugim.

Sa kapacitetom od 12 velikih pozornica, a svaka od njih je različita i unikatna,  Tomorrowland je mesto na koje satko mora otići barem jednom u životu. Baš na svakoj pozornici ugledaćeš najpoznatije DJ-eve na svetu i slušati vrhunske nastupe velikana elektronske muzike.

Prodaja paketa putovanja za Tomorrowland počinje u istom trenutku kad i međunarodna prodaja karata za festival, a očekuje se da će sva putovanja biti rasprodata isti dan zbog interesovanja većeg od broja raspoloživih karata. Zato budi uz komp danas odmah u 17:00 i rezerviši putovanje!

Mi ćemo se potruditi da u saradnji sa GoNParty izdejstvujemo i polazak iz Beograda i tako omogućimo, sigurni smo mnogobrojnim, zainteresovanim direktan polazak iz Srbije. Više informacija uskoro.

 

 

Avatar photo

Autor: Igor