Kompletiran lineup za Dance4Life uz najnoviji sound sistem u Srbiji!

 

Ove godine na  Dance4Life festivalu nastupaće preko 30 najtraženijih izvođača koje domaća klupska scena ima. Prvog dana festivala nastupaće Lea Dobričić, Marko Milosavljević, Marko Vuković, Kristina Lalić, Goya, Ilija Đoković, Joma Maja, MirMene, Phill & Dansmore, Mancha i MarkPanic.
 
Prvi dan će biti obeležen house, tech house i techno zvukom. ​Drugi dan festivala biće u znaku electro-house-progressive zvuka kog mnogi definišu kao EDM, ali svakako će tu biti i UK House, Breakbeat i Trap za one koji vole sintentički i siroviji zvuka. Zvezde drugog dana su Cavin Viviano, Erick Kassel, Osaka Vibe, WRECKVGE, Raf, Coeus, MAD2MAD, Aero, Diamond Mark, Divolly & Markward, Pessto, Vandal Steve, Showbiz, Ri5e & 5hine, Erik Iker, Cyber i NikolarN


 
Dance4Life je specifičan po mnogo čemu, ali prvenstveno po ideologiji da se uz sjajne izvođače i dobru zabavu pomogne zdravstveno najugroženijima i onima kojima je pomoć neophodna u ovom trenutku.
Ovog puta, cilj nam je da napomenemo još nešto po čemu će se ovaj Dance4Life razlikovati od drugih, naime, posetioci će po prvi put na ovim prostorima imati priliku da uživaju u najnovijem audio sistemu prestiznog italijanskog proizvođača – RCF. U pitanju je model HDL50a koji je predstavljen na sajmu u Frankfurtu u aprilu ove godine. 
 
 
Sistem je odmah pokupio velike simpatije u profesionalnim audio krugovima, a primarni razlog je što pored studijskog kvaliteta zvuka i visoke rezolucije, karakteriše ga i veoma velika snaga. Rental kompanija ProLight iz Beograda sa ponosom će predstaviti ovaj sistem i na taj način dati svoj skromni doprinos humanitarnom događaju.

Dance4Life festival odražaće se 2. i 3. decembra u Hali 5 – Beogradskog sajma. Karte za ovaj događaj možete kupiti preko DD Tickets sajta i Eventima, kao i svim Win Win radnjama širom Srbije.

 
Kao mali podsetnik kupovinom karata za Dance4Life direktno pomažete Mariju Jurešiću i kupovini medicinskih aparata. Pored toga moguće je doniranjem putem SMS 188 na 3030 (cena poruke je 100 dinara za sve mreže) ili putem sajta BudiHuman.rs
Avatar photo

Autor: Igor