Kompletiran program Central Dance Event-a 2020! Među hedlajnerima zvezde svetske elektronske scene – Hot Since 82, Chris Liebing, Deborah De Luca, Artbat, Charlotte De Witte i Tiga

 

Petodnevni novogodišnji maraton Central Dance Event 2020 koji će se održati u Hangaru u Luci Beograd u periodu od 27. do 31.decembra donosi svim ljubiteljima klupskog zvuka vrhunsku zabavu i nezaboravan provod; nastupe svetskih zvezda elektronske scene – kao što su Hot Since 82, Chris Liebing, Deborah De Luca, ARTBAT, Charlotte De Witte i Tiga; kao i najboljih i najtraženijih domaćih izvođača među kojima su Marko Nastić, Lea Dobričić, Ilija Đoković, Andrew Meller, Marko Milosavljević, IDQ, Bokee, Coeus, Wise D & Kobe, Kid Kimi, Mark Wee, Nikola Mihailović, Roxa, i gost iz Makedonije Flooder; nesvakidašnji vizuelni doživljaj i visoko kvalitetnu produkciju.

Sedmo izdanje Central Dance Event novogodišnjeg festivala, otvara svetska deep/tech house zvezda, Hot Since 82, jedan od najuspešnijih britanskih di-džejeva i producenata današnjice, umetnik kojeg kritičari navode kao nekoga ko pušta najsofisticiraniju muziku, na nultom danu, u petak 27. decembra. Te večeri, domaću podršku pružiće mu Andrew Meller, producent koji osvaja svetske top liste, uspešni producentski trojac IDQ i predstavnik mlađe generacije Roxa. 

Sledeće večeri, u subotu 28. decembra će u saradnji sa Apgrade-om, nastupiti harizmatični techno pionir i jedan od vodećih izvođača današnjice, Chris Liebing, koji je posvetio život stvaranju i deljenju muzike, ostajući uvek veran sebi i svojoj muzičkoj viziji. Društvo će mu praviti naša mlada zvezda Ilija Đoković koji je nedavno postao član Drumcode izdavačke kuće, techno veteran Mark Wee i predstavnik mlađe generacije Kid Kimi – di-džej koji ne zna za granice.

Jedna od najatraktivnijih dama klupske scene, harizmatična italijanka Deborah De Luca, debitovaće na ovogodišnjem Central Dance Event festivalu, u nedelju 29. decembra. Iste večeri pridružiće joj se duo Artbat, trenutno jedni od najuspešnijih ukrajinskih elektronskih muzičara koji uživaju svetsku popularnost, za koje sa sigurnošću možemo reći da više nisu najbolje čuvana techno tajna, već svetski fenomen. Za zagrevanje ove večeri zadužen je mladi Coeus, deo Afterlife ekipe, koji je nedavno nastupio upravo sa ukrajinskim dvojcem, na Amsterdam Dance Event-u.  

Najhvaljenija belgijska techno di-džej zvezda, Charlotte de Witte, nastupiće u ponedeljak 30. decembra. Ona iza sebe ima pozamašno muzičko iskustvo, a za kratko vreme postala je jedno od najinteresantijih imena današnje scene, koja nastupa pred desetinama hiljada ljudi na najvećim festivalskim binama, kao što su Tomorrowland, I Love Techno, Awakenings, Oasis, Sonar, ADE, EXIT. Te večeri, nakon kratkog odsustva sa scene, pridružiće joj se Lea Dobričić, sa svojim specijalnim povratničkim setom, majstor za vinilima Flooder, kao i Nikola Mihailović, koji je poznat po specifičnoj fuziji house i techno zvuka.

Kanadski hitmejker, autentični di-džej i harizmatični vokalista, Tiga, koji već decenijama dominira plesnim podijumima širom sveta, nastupiće u novogodišnjoj noći. On je neko ko je više od četvrt veka u muzičkoj industriji i jedna je od najfascinantnijih ličnosti svetske elektronske scene i personifikacija muzičke evolucije. Njegov neprevaziđeni rezime uključuje: tri solo albuma Sexor, Ciao i No Fantasy Required; himne elektronske muzike i radijske hitove poput Sunglasses At Night, Pleasure From The Bass, You Gonna Want Me, Hot In Herre, Ocean Drive, Louder Than A Bomb, Bugatti, koji su mu obezbedili planetarnu slavu; kao i brojne kolaborativne projekte. Armija saradnika, remiksera i onih čije se trake remiksuju ukazuju na Tigin širok i maestralno vešt pristup muzici. U najluđoj noću, uz ovog elektro maga nastupiće legenda domaće elektronske scene Marko Nastić, Marko Milosavljević – strastveni kolekcionar ploča i jedan od najpopularnijih di-džejeva na ovim prostorima, Bokee, jedan od veterana naše scene i Wise D & Kobe – jedni od najiskusnijih producentskih i di-džej tandema u zemlji.

Ulaznice za CDE 2020 su dostupne putem Cooltix onlajn platforme, kao i na prodajnim mestima Gigs Tix-a i Ticket Vision-a.

https://www.blender.co.rs/central-dance-event/

https://cooltix.rs/search/cde 

Avatar photo

Autor: Igor