KOMPLETIRAN SERBIA WONDERLAND LINEUP!

 

Pored svetski poznatog DANNIC-a, 7. aprila u Depo Magacinu nastupaće domaći rezident DJ-evi, koji će ovog puta dobiti i odlično pojačanje. 

Nove stranice Serbia Wonderland bajke biće ispisane uz neizostavnu rezident ekipu koju čine Cavin Viviano, Stereo Republic, Aero, Erik Iker (Ikerya Project) i Cyber. Uz njih, tu će biti i duo Divolly & Markward, Pessto kao i energični Erick Kasell, Mad2Mad i Vandal Steve.

Divolly & Markward su zahvaljujući odličnoj produkciji uspeli da ostvare saradnju sa čuvenim Antoine Clamaran-om i potpišu svoje trake za poznate label-e Sosumi i Staar Traxx, koje su u vlasništvu Kryder-a i Tom Staar-a i tako su došli do podrške od imena kao sto su David Guetta, Hardwell i Afrojack.

Pessto je pobednik Serbia Wonderland DJ konkursa koji je organizovan 2015. godine. Pokazatelj njegovog talenta i uspeha je to što je svoju traku “Masego” potpisao za label “Fonk Recordings” nakon čega je dobio poziv direktno od DANNIC-a, vlasnika Fonk-a, za nastup na Amsterdam Dance Event-u, kao i release “Like That” koju će Vion Konger i on zajedno izdati za “Protocol Recordings” čiji je vlasnik Nicky Romero.

Erick Kasell i Mad2Mad – sjajni momci koji su zajedno sa Dirtywork-om napravili traku “Hypnotize” koja je potpisana za “Armada Music”, a izdata na “Release Records” čiji su vlasnici Third Party. Zbog kvalitetne produkcije su dobili podršku od velikih imena kao što su Hardwell, Fedde Le Grand, Breathe Carolina, a i od samog DANNIC-a.

Podsećamo vas da ulaznice možete kupiti po promotivnoj ceni od samo 890RSD na svim blagajnama Eventima, DD Tickets-a kao i u Jungle Tribe-u (Gospodar Jevremova 49). 

Više informacija na eventu: http://bit.ly/DANNIC-Serbia-Wonderland

 

Avatar photo

Autor: Igor