Kompletiran spisak izvođača koji će nastupiti na Main Stage-u Fresh Wave Heaven-a!

 

Nakon što su svoje nastupe od 8. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel potvrdili Pan-Pot, Matador, Joris Voorn, Booka Shade, Butch i Hernan Cattaneo ovom fantastičnom spisku svetskih DJ zvezda pridružiće se Lexlay, Lawrence Klein, Siniša Tamamović, Alexander G, Adoo, Andrej Jelić i rezidenti Fresh Wave Festivala Mladen Tomić, Nebs Jack i Joma Maja.

Tako nastavljamo sa nastojanjima da velike svetske zvezde približimo našim izvođačima koji će ponovo imati šansu da pred publikom 8. Izdanja Fresh Wave Festivala nastupaju rame uz rame sa najvećima, a da je Fresh Wave Festival već ucrtan na evropske i svetske mape muzičkih festivala, potvrđuje i interesovanje mnogobrojnih svetskih izvođača poput Lexlay-a i Siniše Tamamovića, koji nam ponovo stižu na tvrđavu Kastel!

Uskoro će biti objavljen program po danima za predstojeće Fresh Wave Heaven izdanje festivala, koje će publici predstaviti više od 120 izvođača na šest festivalskih bina, a sudeći prema najavama i ugostiti posetioce iz više od 20 svetskih zemalja!

Napominjemo da su i dalje u prodaji trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj ceni od 65KM(33evra), a dostupne su i jednodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 30KM(15 evra)! 

Proveri listu slobodnih smeštajnih kapaciteta za vreme festivala na www.freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja ovog avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Lollobrigida, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge, mnoge druge!

Sve ulaznice dostupne su na on line ticket servisima kupikartu.ba i gigstix.com

 

Avatar photo

Autor: Igor