Najtraženiji svetski DJ i producent Hardwell premijerno na Exit Dance Areni!

 

Globalna super zvezda Hardwell nastupiće po prvi put na Exit festivalu u petak, 10. jula u okviru velike svetske turneje na kojoj promoviše novi album „United We Are“.

Visokotiražni hitmejker iz Holandije već drugu godinu zaredom drži apsolutno prvo mesto na Top 100 svetskoj DJ rang listi, a ujedno je najmlađi kojem je to pošlo za rukom! Direktni prenosi spektakularnih živih nastupa kojima Hardwell redom osvaja najveće festivalske pozornice na planeti, zajedno sa spotovima i video blogom, na sajtu YouTube u zbiru imaju više od pola milijarde pregleda! U pitanju je do sada nezabeležen slučaj uspeha na elektronskoj sceni, ali i fenomen koji je odjeknuo širom svetske muzičke industrije. U samo nekoliko poslednjih meseci, njegove producentske veštine osigurale su i najveće globalne zvezde kao što su Rihanna, Coldplay, Ellie Goulding i 30 Second To Mars. Pored popularnih remiksa, najveći uspeh Hardwellu doneli su njegovi hit singlovi „Spaceman“, „Countdown“, „Jumper“, „Apollo“ i brojni drugi. Pre pola godine izašao je i aktuelni album „United We Are“ uz hit singlove „Arcadia“, „Young Again“ i upravo objavljeni spot za pesmu „Sally“.

Robbert van de Corput već od četvrte godine počinje sa časovima klavira, da bi sa 11 godina jasno poželeo da postane DJ. Sa neverovatnih 13 godina izdaje prvu ploču, a uz muziku ovog vunderkinda iz holandskog grada Brede, tokom narednih par godina publika pleše u najboljim klubovima u zemlji. Prilikom jednog od gostovanja na televiziji sa 16 godina, na pitanje voditelja, Hardwell odgovara da mu je san da postane najbolji svetski DJ. Na svetskoj DJ rang listi debituje 2011. na 24. mestu, da bi godinu posle stigao na 6. a već sa 25 godina tinejdžerska želja postaje stvarnost i dve godine uzastopno Hardwell je i zvanično najtraženiji svetski DJ i producent!

Ono što najviše izdvaja Hardwella kao fenomen savremene muzičke scene su živi nastupi čiji prenosi dostižu višemilionsku gledanost najvećih sportskih događaja. Tokom jednog od njih, čak 20% saobraćaja na Tviteru je išlo sa njegovim imenom kao trend širom svih delova planete, dok se na kraju ova društvena mreža nije privremeno ugasila pod opterećenjem! Upravo jedan od takvih nastupa, uz veliku obostranu želju, i na vrhuncu popularnosti, Hardwell će imati u Novom Sadu, na svetski jedinstvenoj Dance Areni, praćen fanovima koji ga već dve godine izdvajaju kao najtraženijeg DJ-a u Exit anketama.

Ulaznice za Exit festival prodaju se i dalje po ranim cenama od 5990, za Sea Dance 2990 dinara, dok se jedinstvena ulaznica za više od deset dana Exit Avanture od Petrovaradina do Jaza, može nabaviti za samo 6990 dinara putem sajta www.exitfest.org. Za sve koji žele da pored ulaznica na vreme osiguraju prevoz i smeštaj na oba festivala, kompletni paketi mogu se pronaći na sajtu www.exittrip.org, zvaničnoj turističkoj agenciji Exit-a.

Avatar photo

Autor: Igor