KONAČNO SMO DOČEKALI! PAUL KALKBRENNER NA EXIT DANCE ARENI!

Konačno smo dočekali da nam PAUL KALKBRENNER posle dugih šest godina i nastupa koji se i dan danas prepričava gostuje na čuvenoj EXIT DANCE ARENI.

Svi znate koliko smo se trudili da pokažemo organizatorima u Srbiji koliko ga i mi i naši čitaoci želimo opet da slušamo, pravili smo razne ankete i upitnike, bilo je preko hiljadu lajkova i komentara na postovima u vezi Paula, mi smo privatno bezbroj poruka poslali organizatorima EXIT festivala da nam nekako omoguće da opet slušamo legendu i KONAČNO SMO SVI ZAJEDNO USPELI da dočekamo da nam PAUL KALKBRENNER pred svitanje na čuvenoj Dance Areni pusti “SKY AND SAND”, a sada nam samo još preostaje da dočekamo taj jul mesec i novo izdanje EXIT festivala koje će ove godine sigurno pomeriti sve granice kada je u pitanju line up.

VIDEO IZ ONLYCLUBBING KOLEKCIJE! Paulov nastup iz 2011-te godine

Mi smo imali tu čast i privilegiju da ga slušamo pre šest godina kada je prvi put gostovao u Srbiji i možemo vam samo reći da posle sad evo skoro petnaest godina rejvovanja i ko zna koliko žurki, rejvova, aftera i festivala da je to jedan od NAJBOLJIH I NAJEMOTIVNIJIH NASTUPA ikada i da nam je bukvalno celo telo bilo naježeno od prve pa do zadnje trake. 

Mislimo da nema potrebe da bilo šta dodajemo i da vam pišemo njegovu biografiju, jer vrlo dobro znamo ko je i šta je PAUL KALKBRENNER i koliko svi poštujemo i cenimo njegov rad, produkciju, nastupe, live actove i tako dalje.

Svima nama ostaje samo da se spremimo za EXIT Summer of Love 2017 koji će sigurno i ove godine postaviti nove granice i standarde po svakom pitanju.

Nastavite i dalje nas pratite jer nam uskoro slede i nove objave i gostovanja na čuvenoj Meki i Medini klabera celog sveta – EXIT DANCE ARENI.

EXIT FESTIVAL <3.

Avatar photo

Autor: Igor