DELIMO KARTE :: Tube&Berger i Coyu na Kalemegdan Summer Festivalu!

 

Kalemegdan Summer Festival uz podršku Heinekena predstavlja planetrano popularni DJ dvojac, Tube & Berger, koji je svojim megahitom „Imprint of pleasure“ osvojio milione slušalaca širom sveta i Coyu-ačija izdavačka kuća „Suara music“ važi za najistaknutiju kada je u pitanju techno i house muzika.

Oni će se svojim vrelim, tropskim bitovima, beogradskoj publici predstaviti na Kalemegdan Summer Festivalugde će nastupati na poslednjem od tri velika događaja, Tropical Inn-u koji će biti obeležen u znaku “Suara Night”-a, 28.avgusta.

Iako školski autobusi nisu uobičajna sredina za nastajanje muzičkih dostignuća, oni su upravo mesto na kojem su se upoznali Arndt Roerig i Marko Vidović, inače poznatiji kao Tube & Berger. Tada, na početku svog prijateljstva, nisu ni slutili da će 15 godina kasnije važiti za najtraženiji DJ duo, sa hvaljenim studijskim albumom i preko 25 miliona YouTube pregleda.

Uvek kažemo da je važno unositi izmene u svoj stil i tako ostati dinamičan i zanimljiv. Kada je deep house došao, svi smo već bili premoreni od hladnog i ne melodičnog minimala. Najednom, počelo je ubacijanje vokala i zanimljivih melodija, i shvatili smo da je deep hose upravo ono gde se pronalazimo“, kaže Roerig iz Tube & Berger-a.

Uz Tube & Berger na Tropical Inn-u nastupaće i fantastični Coyu. „On vlada Španijom“, reči su kojima jedan britanski magazin opisuje slavnog DJ i producenta Coyu. Osnivač čuvene izdavačke kuće „Suara music“, koja ogroman uspeh postiže zauzimanjem #1 mesta kako na Beatportu, tako i na Resident Advisoru, osvojio je scenu elektronske muzike svojim velikim trudom. Coyu je još cenjeniji zbog svojih producentskih sposobnosti. Uspeh koji je postigao njegov remiks Fat Boy Slim-ovog hita „Right Here Right Now“ bio je neverovatan, dok je remiks X-Press 2 “Muzik Xpress” punio plesne podijume, zbog čega Coyu danas važi za jednog od najboljih producenata u ovom trenutku.

Domaća podrška prve večeri biće:

– Calavera & Manya
– LaCosta b2b Tijana Kabić

 

Dok će drugo veče 29.08. obeležiti najkvalitetniji domaći lineup: 

Dejan Milicevic
– DJ Boža Podunavac
– Phill & Dansmore
– Luka Vuković b2b Ivan Radojević

 

PODELA KARATA:

Delićemo komplete karata za oba dana i karte posebno za drugi dan (29.08.). 

Potrebno je da šerujete ovaj članak na vašim fb profilima (public share, da bismo mogli da proverimo) i da nam se javite u inbox naše fb stranice (Ime, prezime, broj telefona, Tropical Inn). 

Dobitnici će biti obavešteni o načinu preuzimanja karata. Srećno! 🙂

 

Avatar photo

Autor: Igor