KONKURS ZA POSAO U EXIT TIMU JOŠ SAMO SEDAM DANA!

 

EXIT tim raste i razvija se. Prethodne godine predstavili smo EXIT avanturu, tri festivala u dve države, trenutno smo među najbrže rastućim festivalskim grupacijama u Evropi, zbog čega otvaramo vrata za najbolje kandidate iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću, dizajna, web i community menadžmenta, event menadžmenta, finansija, fundraisinga,TV produkcije i čitavog niza drugih zanimanja i usmerenja.

U prethodnih nekoliko nedelja preko aplikacije dostupne na sajtu www.exitteam.org na dvanaest otvorenih pozicija prijavilo se preko 1150 kandidata iz 32 države! Pored Srbije i i država iz regiona, prijave su pristigle i iz Nemačke, Francuske, Izraela, Holandije, Jermenije, Australije, Azerbejdžana, pa čak i Libana i Meksika!

Konkurs će biti otvoren još svega sedam dana, do 1. decembra 2014. godine i pozvani su svi koji sebe vide među mladim i dinamičnim ljudima koji veruju da se velike stvari mogu postići samo težnjom ka velikim idejama!

Potrebno je da kandidati odlično govore i služe se engleskim jezikom, da su društveni, pozitivni i ambiciozni, da poznaju, prate EXIT festival i svetsku muzičku i festivalsku scenu, te da poseduju kvalitete koje ih čine drugačijim od ostalih. Posebno se vrednuju organizacione veštine, socijalne veštine i poznavanje rada na računaru.

Kompletan opis poslova sa uslovima konkursa, kao i formular za prijavu, dostupni su na sajtu www.exitteam.org do 1. decembra. Uži krug izabranih kandidata biće pozvanna intervju, a odabrani saradnici počeće sa radom već početkom 2015. godine.

Za dodatne informacije o konkursu na raspolaganju stoji info mail adresa konkurs@exitteam.org.

EXIT tim svake godine angažuje na hiljade mladih ljudi iz čitave Srbije, koji kroz mnogobrojne poslove, kao deo festivalskog tima, stiču dragocena znanja i iskustva.  

Pozivamo vas da radite za najbolji evropski festival, steknete nezaboravno iskustvo i zajedno sa nama kreirate nove nezaboravne avanture.

 

 

Avatar photo

Autor: Igor