KPTM slavi rođendan uz najbolje žurke i di-džejeve

 

Klub KPTM proslavlja svoj treći rođendan, a kako dolikuje, rešili smo da tom prilikom napravimo ne jednu, već četiri slavljeničke žurke.

Petak je rezervisan ekipu koja I te kako ume da napravi amosferu za partijanje do jutra, Bege fank, DJ BKO i Shone-Couple up. Ako vam ne smeta mokra majca nakon celonoćnog đuskanja, ostanite uz doktore za dobar vajb i one koji naprave party gde god se pojave, Manchu i Mark Panic-a koji će žariti i paliti za miks pultom već od četiri sata ujutru. Slavljeničku podršku će im tom prilikom pružiti i St. Drama i Papa Zho.

Kako već tri godine uživamo uz najbolji drum&bass zvuk u subotu 2. jula od 23 časa očekuje vas opaka drumming žurka uz goste iz Sofije High Roll i dobro poznatu lokalnu podršku bez čijih žurki se ne može, Codex, Metnem, Roll the Drums, Reminiscence Audio.

Nedeljno jutro započinjemo uz širok osmeh i Happy People, pokert koji već godinama širi ljubav svojom muzikom.

Organizatori pored dobrog vajba po kome je klub KPTM prepoznatljiv, najavljuju pravo praznično raspoloženje, pregršt sjajne energije I osmeha za poneti kuči!

Ovom prilikom svi posetioci će svoja omiljena pića moći da kupe po ceni od 199 din.

Pridružite nam se da zajedno proslavimo svoj rođendan, plešemo do iznemoglosti i uživamo u letu i dobroj energiji kluba KPTM.

 

Avatar photo

Autor: Igor