KRAGUJEVAČKI NOVI ELEKTRO VAL U DOT-U!

 

U četvrtak, 22. februara, DOT svoja vrata otvara za eminetne di-džejeve kragujevačke scene, u organizaciji Electroshock-a.

Kako je 21. vek doneo decentralizaciju i u svet elektronske muzike u Srbiji, talentovani di-džejevi južno od Save i Dunava stekli su širi i slobodniji prostor za delovanje i stvaranje. Tako je u maju 2017. godine u Kragujevcu nastao Feel Decimal Recordings, a zatim Feel Decimal Black. Ovaj lejbl osnovala su dva velika imena Kragujevca sa pozamašnim muzičkim iskustvom, a to su Markwood i Hunckie. Lejbl se zasniva na saradnji sa mladim, perspektivnim i manje afirmisanim di-džejevima i producentima deep, progressive i house žanrova, ali se ekipa Feel Decimal Black-a u narednom periodu neće zaustaviti samo u okviru ovih “granica”.

Upravo osnivači Feel Decimal Black-aMarkwood Hunckie, zajedno sa DGNRK-om učiniće veče 22. februara magičnim!

Uz trake di-džeja i producenta Markwood-a zaplovićete talas savršeno melodičnog deep house-a, dok ćete sa Hunckie-jem uploviti u mešavinu deep, deep techno i ethereal techno zvuka.

DGNRK odvešće vas u nove dimenzije autentičnim tehnom, na čije stvaranje su uticali njegovi koreni u klasičnoj i folk muzici.

Ulaz je besplatan, vidimo se!

 

Avatar photo

Autor: Igor