Kraj sezone u klubu Tunnel!

 

Kako se bliži letnja sezona događaja, tako se i žurka seli na otvoreno. Klub Tunnel će se uz rezidente i prijatelje kluba u petak 27. maja oprostiti od žurki u katakombama Petrovaradinske tvrđave do naredne sezone.

Među prijateljima se nalaze predstavnici kultne organizacije Public P- Orange, Sloxxx i Milan Živanov, minimalisti Zadruge zvuka- Kyuzovic i Besuu, mladi naraštaji novosadske scene- Techa i Dušan Nikolić, te i Otto von Disko – uvaženi rezident Tunnela. Uzevši u obzir da su rastajanja teška, ulaz će biti slobodan tokom cele noći, te se dolazak ranije preporučuje svima koji bi želeli da budu deo ceremonije zatvaranja kluba sezone 2015/16.

Klub Tunnel takođe sprema posebnu žurku kojom će otvoriti open air sezonu događaja u Novom Sadu i time se pozdraviti sa vernim klaberima dok ne zahladni, a datum i imena hedlajnera događaja će uskoro biti objavljeni.

Tunnelovih prvih šest meseci postojanja obeležila su internacionalna imena kao što su Ryan Crosson, Mark Henning, Mario Berger, Benjamin Fehr, Radial, Someone Else, Shingo Suwa, Denis Kaznacheev, Frank Haag, John Templeton, Ness, Bu$$, VSK, Ontal, Scalameriya, Lag, Marko Milosavljević, Dejan Milićević i drugi.

 

Avatar photo

Autor: Igor