KRALJ PROGRESSIVE-A GUY J NA RAVE BEACH ŽURCI 11. AVGUSTA!

 

Leto uveliko traje i sve dobre žurke prebacuju se tamo gde je najvrelije – tako se i beogradski Raveolution ovoga puta seli na Adu Bojanu i sa sobom dovodi nikog drugog do nekrunisanog kralja progressive-a Guy J-a!

Rave Beach koncept na koji dolazi ovaj miljenik rejvera u čitavom regionu biće premijerno predstavljen 11. avgusta u Ka’banya Kitesurf Beach na Adi Bojani. Žurka počinje u 13h i trajaće sve do 23h u noć, a ulaznice će moći da se kupe na ulazu po ceni od 5 EUR. Pored fenomenalnog Guy J-a, sve ljubitelje dobrih žurki na plaži zabavljaće i neki od najboljih DJ-eva iz regiona – Nexie, Millok, Vuk Smiljanic, Migo i Nenad Jovanovic.

Guy J je momak kog ne treba posebno predstavljati – ovaj DJ i producent dolazi iz Izraela, samog epicentra elektronske scene, i prati ga reputacija jednog od najsenzualnijih i najsofisticiranijih elektronskih producenata nove generacije. Odrastajući u sredini koja je poznata po najboljim elektronskim žurkama i bogatoj tradiciji psy i trance muzike, Guy J je počeo da producira sa samo 14 godina. Iako kaže da su trance i psy imale dosta uticaja na njega, naročito u ranim fazama, ubrzo je zavoleo sve elektronske žanrove, što je u mnogome obeležilo njegovu dosadašnju karijeru – njegovi setovi i trake u sebi imaju elemente trance-a, progressive-a, house-a i old school techna i zajedno čine kompaktnu celinu koju publika širom sveta izuzetno ceni.

Njegova etiketa Lost and Found nastala je 2012. godine i za kratko vreme postala pravi „katalog dobre elektronske muzike“ kako se navodi u recenzijama. Guy se u svojoj karijeri može pohvaliti saradnjom sa nekim od najvećih imena elektronske scene današnjice, kao što su Hernan Cattaneo, Henry Saiz, Guy Mantzur i drugi, a puštao je na svim značajnijim elektronskim festivalima i party destinacijama širom zemljine kugle.

Ukoliko neko propusti Rave Beach ne treba da očajava – Guy J 23. septembra dolazi u Beograd na još jednu PLAY žurku, i to pojačan fenomenalnim Jeremy Olander-om. Karte za ovaj event su već u prodaji po ceni od 890 RSD na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

Za više informacija posetite zvaničan event klikom ovde.

 

Avatar photo

Autor: Igor