Krem techno i house muzike stiže na ostrvo Pag – počinje Sonus festival!

Festival techno i house muzike sa najjačim line up-om u Hrvatskoj ove godine počinje u sredu, 21. avgusta na ostrvu Pagu, na plaži Zrće.

Od 21. – 25.avgusta, tokom 5 dana i 4 noći na festivalu će nastupiti više od 40 izvođača u klubovima Kalypso, Papaya i na boat partyjima. Ricardo Vilallobos, Luciano, Loco Dice, Seth Troxler, Petar Dundov, Pan-Pot, Magda, Matthias Tanzmann, DJ Sneak, Guti, Tini, Davide Squillace , Valentino Kanzyani, samo su neka od imena koja će zapaliti nekoliko hiljada očekivanih posetioca na Zrću.

Dnevni program prvog dana festivala počinje u 14h i nastavlja se večernjim nastupom legende techno muzike Chris Liebinga uz kojeg će prvo veče festivala nastupiti još Nick Curly i Yousef.

Uz 24 sata programa, na 2 stage-a i boat partijima, Sonus festival je festival koji fanovi kvalitetne elektronike ne smeju propustiti.

Ograničeni broj karata za domaće posetioce festivala, dnevnih karata i karata za boat partyje dostupan je na ulazu u klub Papayu.

 

Celi raspored i program festivala dostupan je na linku: http://www.sonus-festival.com/programme/index_eng.html

 

Za više informacija o smeštaju, lineup-u festivala, boatpartyja i after partyja posetite www.sonus-festival.com ili na lokalnoj Facebook grupi Sonus festivala (www.facebook.com/insoundwetrust).

Avatar photo

Autor: Igor