KRISTEN KNIGHT SE OTVORILA I ISPRIČALA KAKO JU JE ERICK MORILLO SILOVAO!

 KRISTEN KNIGHT SE OTVORILA I ISPRIČALA KAKO JU JE ERICK MORILLO SILOVAO!

Do sada skrivena pod zahtevom anonimnosti house DJ Kristen Knight sada je u javnosti prvi put istupila sa svojim imenom i prezimenom.


Neposredno pre smrti Ericka Morilla mnogo je žena iz sveta elektronske i muzičke industrije počelo deliti svoje priče o seksualnom napastovanju koje je preminuli DJ nad njima vršio. Deset različitih slučajeva seksualnog i fizičkog nasilja istraživalo se protiv njega, a pre nego što se trebao pojaviti na sudu umro je od slučajnog predoziranja.

Do sada skrivena pod zahtevom anonimnosti house DJ Kristen Knight, devojka Rogera Sancheza, prijatelja i kolege DJ-a Ericka Morilla, sada u javnost istupila svojim imenom i prezimenom te u intervjuu Ellie Flynn ispričala svoje neželjeno iskustvo sa predatorom kada su krajem prošle godine zajedno nastupali na privatnom partiju u Majamiju. Iako je na kraju večeri nedvosmisleno odbila Morillovo nabacivanje, kasnije se probudila gola uz Morilla, takođe golog. On je kasnije negirao te optužbe, ali je bris sadržavao njegov DNK.

Ispričala je kako je Morillo neretko manipulisao emocijama kako bi omekšao žene koje su ga pokušavale odbiti. Jednim povodom na Kristenino jasno odbijanje, ponašanje promenio u neprijateljsko pa se posle plačući izvinjavao, što ju je nateralo da se zabrine za njegovo stanje te ostane sa njim iako je planirala otići. Kad je kasnije popila dva piva, to je pokrenulo događaje koji su rezultovali gore opisanim silovanjem.

Izvor: Klubikon.com

Avatar photo

Autor: Igor