16. Februara u klub Play stižu jedni od najboljih Techno izvođača u Srbiji, Kristina Lalić i Trips & Tics. Očekuje vas energičan i definisan zvuk prave techno muzike, zato se dobro pripremite, jer njihovi setovi vam neće dati predaha.
DJ pult sa njima će podeliti dva mlada izvođača koja su poznata našoj publici, Brkah i Veljko Nikolić.

 

16. Februara u klub Play stižu jedni od najboljih Techno izvođača u Srbiji, Kristina Lalić i Trips & Tics. Očekuje vas energičan i definisan zvuk prave techno muzike, zato se dobro pripremite, jer njihovi setovi vam neće dati predaha.
DJ pult sa njima će podeliti dva mlada izvođača koja su poznata našoj publici, Brkah i Veljko Nikolić.

 

Kristina Lalić

Kristina se u mladosti doselila u Beograd iz Kanade. Odrastala je u muzičkoj porodici okružena različitim žanrovima, a u ranim devedesetim se zaljubila u elektronsku muzičku scenu i di-džejing.
Pored posla na televiziji, Kristina počinje da se bavi i muzičkim uredništvom na regionalnoj radio stanici. Ideja za njenu sopstvenu radio emisiju realizovana je u septembru 2005. godine kada je postala autorka i voditeljka emisije “Belgrade Clubbing”. U ovoj emisiji predstavljala je predstojeća izdanja različitih žanrova elektronske muzike, di-džej intervjue i informacije o klupskom životu u Beogradu.

Odluka da nakon svake emitovane emisije napravi mix pod imenom “Essential Tracks of the Week” privukla je znatan broj internacionalnih slušalaca. Emisija je uspešno emitovana do septembra 2010. godine kada je Kristina odlučila da se fokusira na di-džejing i počne da se bavi produkcijom.

Aktivno se bavi di-džejingom od 2009. godine, kada je usavršavala svoje di-džej veštine u beogradskim klubovima. Njeni prvi miksevi emitovani su na Frisky i Proton radiju, nakon čega su usledila brojna gostovanja.

Svoja trake izdala je za izdavačke kuće kao što su Naked Lunch, Gain Records, Start Records, Elektrax Recordings i mnoge druge. Ova kombinacija studijskih izdanja i energičnih setova oslikava njen jedinstveni stil Techno muzike zbog kog je postala jedan od miljenika publike i koji joj je doneo nastupe u brojnim poznatim klubovima i festivalima širom sveta, gde je DJ pult delila sa imenima kao što su Ambivalent, Shinedoe, Anja Schneider, Richie Hawtin, Luigi Madonna, Cristian Varela, Len Faki i mnogim drugim.
Linkovi:
https://www.facebook.com/kristinalalicofficial/
https://www.instagram.com/kristinalalic/
https://soundcloud.com/kristinalalic
https://www.residentadvisor.net/dj/kristinalalic
https://www.youtube.com/kristinalalic
https://kristinalalic.com/

Trips & Tics

Muzičko putovanje DJ dvojca Trips & Tics (Jovan Hadži-Ristić i Dejan Nedeljković) počinje 2000-ih godina kada su se upoznali na jednoj od tada čestih žurki u klubu “Jezero” u Vrnjačkoj Banji. Ubrzo nakon toga postaju jako dobri prijatelji, sve češce zajedno posećuju žurke, individualno počinju da se bave dj-ingom i nalaze da im je muzički ukus jako sličan. Poslovne obaveze u različitim gradovima ih odvajaju na par godina sve do 2012. godine  kada su odlučili da žele da zajedno pokrenu projekat Trips & Tics. Od tada ređaju uspeh za uspehom i zavređuju veliko poštovanje svih artista sa kojima su sarađivali. Količina energije kojom zrače kada stanu za DJ pult, čini da niko ne može ostati ravnodušan prema muzici koju selektuju.

Najviše uticaja na njihov muzički ukus ima underground techno scena jos od svojih početaka. Zvuk koji vole da dele sa publikom je masivan i snažan, oslobođen od muzickih stereotipa. Vole duge setove jer njima mogu publici preneti svu energiju koju bi želeli. Nastupali su na nekim od najvećih festivala u Srbiji kao sto su Exit, Exit Vibe, Lovefest, Dev9t, SeeYah… kao i u brojnim klubovima Srbije, a DJ pult su delili sa imenima kao što su Dave Clarke, Nicole Moudaber, Dubfire, Valentino Kanzyani, Dave Angel, Marko Nastic, Marko Milosavljevic i mnogi drugi.

Jedni su od osnivača organizacije Underground Connection, sa kojom su ugostili puno poznatih izvodjača sa domaće i inostrane scene u cilju širenja popularnosti elektronske muzike i alternativne kulture. Rezidenti su Club Escape-a u Kraljevu.
Linkovi:
https://www.facebook.com/tripsandticsOfficial/
https://www.mixcloud.com/tripsandtics/
https://soundcloud.com/trips_and_tics
https://www.instagram.com/tripsandtics/
https://www.residentadvisor.net/dj/tripstics

Nenad Nikitović / Brkah

Mladi klupski DJ, publici dobro poznat po maratonskim setovima. Reprezentuje isključivo techno zvuk. Puštao je po beogradskim klubovima kao što su Mehanizam, Toxic bar, Tash Machine, Mint, i Magic gde je bio rezident godinu dana.

Veljko Nikolić

Veljko Nikolić je svoj prvi javni nastup imao na beograskom splavu Magic, a posle toga su usledili klubovi poput Mehanizma, Three dots…Raspolaže širokim spektrom muzičkih žanrova od progresiv zvuka do masnih tehno bitova.

Cena ulaznice je 500 dinara.Vidimo se u klubu Play!

Avatar photo

Autor: Igor