KRVAVI RAVE INSPIRISAN FILMOM BLADE

 

Vampiri, nakaze i ljubitelji uvrnutih stvari pozvani su na prvi svetski “kravavi rave” koji će se održati u Amsterdamu na nadolazeći Noć veštica. Osmišljen u nastojanju da simulira uvodnu scenu iz akcijskog trilera “Blade” iz 1998., neće biti standardni rave, gosti će se zaliti s oko 5000 litara krvi.

Iako još nije bilo reči o tome ko će nastupiti, promotivna firma na svojoj Facebook stranici najavila je “house, techno i beats” kao žanrove koje možemo očekivati. Ipak, ovaj izbor muzike potencijalni rejveri dočekali su sa oklevanjem, te misle da bi industrial i drum ‘n’ bass muzika bolje odgovarala na ovu temu i da će bolje pristajati uz izvornu inspiraciju.

Organizatori žele ostati anonimni, ali oglašavaju sistem za raspršivanje kao “komad umetnosti” kojim žele oduševiti posetioce, jer je sličnost izvornom segmentu jako velika.

Nakon duge potrage razvili smo poseban sistem raspršivanja sa cevima koje su postavljene preko celog stropa i na taj način krv će biti raspršena po celoj gomili ljudi. Već smo ga testirali nekoliko puta tekućinom koja je nalik krvi.”, navode organizatori.

Činjenicu da će koristiti pravu krv, promoter je komentarisao…

“To je prelaženje svih granica, ali želimo videti koliko daleko možemo ići.”

IZVOR: MixMag

Avatar photo

Autor: Igor