Kuda za Doček? Ne propustite zelenu magiju na Novosadskom sajmu!

 Kuda za Doček? Ne propustite zelenu magiju na Novosadskom sajmu!

Ljubitelji elektronske muzike imaće priliku da dočekaju 2022. godinu uz velika imena domaće i regionalne di-džej scene i to na Green Love festivalu koji će se održati u Master centru Novosadskog sajma.

Poslednje veče u 2021. godini, 31. decembar, uveličaće maestralni hrvatski di-džej Petar Dundov, kao i naš Miloš Vujović i Ranchatek, dok će 1. januara, za reprizu, publika đuskati uz Metodi Hristova, Leu Dobričić i Katalinu.

Ulaznice za obe večeri koštaju samo 1490 dinara, dok pojedinačne iznose 990 dinara.  Možete ih pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

Kao i uvekvrlo je važno da #SAMOODGOVORNO rejvujemo jer je to jedini način da zaštitimo sebe i druge i da se prepustimo „zelenoj“ ljubavi, koju iznova budi vrhunska elektronska muzika.

Organizatori mole sve posetioce da se, radi očuvanja zdravlja i lepšeg i kvalitetnijeg uživanja u kulturnim sadržajima, pridržavaju svih mera. Posetioci su u obavezi da nose zaštitne maske na svim događajima. Organizator zadržava pravo izmene održavanja programa i formata događaja u slučaju promene epidemioloških mera.

Dozvoljeno je da događaju prisustvuje do 500 ljudi. Zeleni kovid sertifikat je obavezan!

Avatar photo

Autor: Igor