Kultni belgijski techno klub THE FUSE pretvorio se u muzej sa plesnim podijumom!

 Kultni belgijski techno klub THE FUSE pretvorio se u muzej sa plesnim podijumom!

Renomirani belgijski klub “The Fuse” iz Brisela snašao se u novoj da nazove normali te je preuzeo drugačiju ulogu u doba korone.

Umesto da petkom naveče primi 800 klabera, sada prima po 60 posetioca na sat. Na izložbi klaberi mogu naučiti o istoriji kluba i kako je The Fuse postao jedan od kultnih klubova u zemlji za ljubitelje techno muzike. U prostoru se može videti i pop up izložba Echoing Through Eternity koja prikazuje istoriju beskompromisnog noćnog života u Briselu.

Rad na ovoj izložbi za nas je bio prilično emotivan, kaže menadžer Andy Walravens. “Nadam se da ćemo taj osećaj moći preneti našim posetiocima, i mladim i starim, i redovnim i onima koji prvi put dolaze. Oduševljen sam što ponovno vidim neki život u klubu jer nam stvarno svi nedostaju. 

Na kraju svog obilaska kluba, posetioci mogu nakratko provesti neko vreme na plesnom podijumu i zaplesati kao u stara dobra vremena. Diskoteke u Belgiji su neprekidno zatvorene već više od godinu dana. The Fuse sada radi uz obavezno poštovanje fizičke distance. Pogledajte deo atmosfere iz muzeja.

IZVOR: Klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor