Kultni klabing film iz 90-ih Human Traffic dobija nastavak!

Kultni klabing film iz 90-ih Human Traffic dobija nastavak!

Nastavak kultnog filma “Human Traffic” iz 1999. godine, “Human Traffic: The Revolution”, prvobitno je najavljen 2016. godine, kada je kompanija za filmsku produkciju Parallax East otkrila da će priča biti smeštena u Cardiffu i na Ibici.

Sada, u novom intervjuu za Mixmag, režiser filma Justin Kerrigan je potvrdio da je drugi deo spreman za početak snimanja, rekavši vreme je za snimanje. Scenario je gotov i spremni smo za rad.

Kerrigan je tokom lockdowna preradio scenario i deo naslova “The Revolution” više nije u igri, a radnja filma će biti bazirana na još jednom produženom vikendu kada likovi pokušavaju da se ponovo okupe posle dužeg vremena.

Od originalne glumačke ekipe, Danny Dyera, John Simma i Lorraine Pilkington, takođe se očekuje da ponovo igraju Moffa, Jipa i Lulu. Kerrigan je takođe pokrenuo prikupljanje sredstava za film, jer je prvi finansirao privatni investitor.

“Ljudi koji žele da rade na filmu – glumci, producenti, umetnički direktori, muzičari,… su spremni, ali finansiranje filma je druga priča. Prvi film je finansiran iz privatnog fonda. ‘Human Traffic’ ne bi ni postojao da nije bilo nezavisnih finansija.”izjavio je Kerrigan.

Prikupljanje sredstava se vrši na ovoj stranici, a za sve one koji budu pomogli film očekuju i nagrade kao na primer ručak na filmskom setu.

Kompletan intervju koji je Justin Kerrigan dao za Mixmag možete pročitati putem ovog linka.

Avatar photo

Autor: Igor