Kupi komplet ulaznica za EXIT – Otplaćuj u tvom ritmu

OTP banka i EXIT festival najavili su početak saradnje i predstavili prvi zajednički projekat “U tvom ritmu” – specijlanu pogodnost pri kupovini kompleta ulaznica za EXIT.

Ljubitelji EXIT festivala imaju mogućnost da od 17. maja, u bilo kojoj filijali OTP banke, besplatno otvore namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica, po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, i da ih OTPlaćuju na rate, u ritmu koji njima odgovara sve do 1. jula.

Pri otvaranju računa potrebno je uplatiti minimum 1.500 dinara za rezervaciju kompleta ulaznica, a ostatak sredstava OTPlaćuje se u ratama od 500 ili više dinara, bez kamate, u ritmu koji svakom potencijalnom kupcu odgovara. Namenski račun za kupovinu ulaznica za EXIT može se otvoriti do 17. maja, do kada je potrebno uplatiti prvu ratu, a plaćanje se može rasporediti do 1. jula, kada je poslednji rok za uplatu poslednje rate.

Uplatom cele sume za komplet EXIT ulaznica, u filijali OTP banke preuzima se potvrda sa kojom se mogu podići ulaznice od 8. jula, ili pred sam početak festivala na zamenskom mestu EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrdjavi.

Svi studenti starosti izmedju 18 i 27 godina, koji su korisnici OTP studenskih paketa ili to postanu imaju mogućnost da otvore nameneski račun za kupovinu kompleta za EXIT festival u OTP banci, i da ulaznice za svoj omiljeni festival kupe u iznosu od 5490 dinara, takodje na rate. Za otvaranje računa potrebno je priložiti indeks sa upisom tekuće školske godine i važeći identifikacioni dokument.

EXIT 2013 biće održan na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu, od 10. do 14. jula. Trajanje festivala biće produženo na 5 dana, dok će sam festival doživeti značajna koncepcijska unapredjenja. Jedna od novina je uvodjenje nultog-petog dana, koji će se pored tvrdjave, odigravati i u gradskom jezgru Novog Sada. 

Avatar photo

Autor: Igor