LAST CHANCE TO RAVE – OSTAO OGRANIČEN BROJ ULAZNICA ZA SAM PAGANINIJA

 

Na još jedan dugo očekivani Raveolution spektakl stiže nam Sam Paganini, jedan od najuspešnijih DJ-eva i producenata današnjice. Ovaj Italijan će pred beogradskom publikom nastupiti u petak, 12. maja u Magacin Depou, zajedno sa svojom koleginicom ZØE koja potpisuje za istu etiketu kao i Paganini – legendarni Drumcode tehno maga Adama Beyera. Domaću podršku pružiće mu Andrew Meller i Concrete DJz. Karata za ovaj događaj ostalo je još jako malo, i to po ceni od 1590 RSD za obične i 2500 RSD za VIP ulaznice, a mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin shopovima širom zemlje i preko sajta www.ddtickets.rs. Na samom ulazu na žurku karte će koštati 2000 i 3000 RSD

Postoje trake koje se smatraju klasicima žanrova elektronske muzike, a jedna od takvih je upravo “Rave” Sam Paganinija. “Rave” se 2014. godine našao na Paganinijevom debi albumu “Satellite” koji je objavio Drumcode, a od 15. septembra 2014 kada je objavljena na YouTube ima preko 8,5 miliona pregleda i ne prestaje da oduševljava. O popularnosti trake govori i to što je postala ubedljivo najpopularnija iz čitavog kataloga Drumcode etikete.

Traka je možda privukla pažnju nazivom, ali je osvojila zvukom. “Rave” je bio skriveni dragulj albuma i na neki način predstavlja kulminaciju zvuka po kome je poznat Paganini. Najprepoznatljiviji element trake jeste melodija, četiri tona koja je čine underground himnom. Vajb trake je napet i odmah je oduvao svakoga ko se našao na podijumu.

‘Samo ime trake privlači pažnju, naziv predstavlja nešto posebno za mnoge entuzijaste’, ‘Od trenutka kada krene traka do kraja potpuno te obuzme’, ‘Kada krene Rave svet i okruženje prestaju da postoje i imate samo želju da se pokrenete, izgubite se u zvuku’, samo su neke od rečenica autora recenzija.

“Rave” je možda nastao u pravom trenutku, kada su rave kultura i sam termin ponovo dobijali na popularnosti, a možda je sam uticaj na to imala i traka. Mnogi snimci publike koja je oduševljena već na prvim taktovima “Rave”-a govore o tome da je u pitanju kultna traka i jedna od najpopularnijih u skorijoj istoriji techno muzike.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak.

Avatar photo

Autor: Igor