Lauren Lane: Diva iz Los Anđelesa stiže na Lastu!

 

Lauren Lane, jedna od najuspešnijih dama u svetu elektronske muzike, stiže ovog vikenda u Beograd. Ona će na gradskom splavu „Lasta“ nastupati u nedelju, a ulaz za sve ljubitelje dobrog zvuka je besplatan.

Lauren je rođena u Njujorku, gde je i počela svoju karijeru, ali je slavu stekla nakon što je svoju bazu preselila u Los Anđeles. Puštala je muziku na svim većim festivalima uključujući Koačelu i Glastonberi, redovni je gost klubova poput DC-10 na Ibici ili legendarnog „Fabric“ u Londonu. Prošle godina bila joj je posebno uspešna pošto je ponela i laskavu titulu najboljeg mladog DJ-a po mišljenju magazina „DJ Mag“.

Od njenog debija na EP izdanju “Cool Kids” do najnovijeg “Diary Of A Madwoman” i saradnje sa Acid Mondays na “Never Ending Moments”, Lauren niže samo uspehe. Kaže da joj je u početku inspiracija bio čuvena haus legenda Danny Tenaglia, a često je nastupala uz imena kao što su Jamie Jones i Pete Tong, kao i uz Black Coffee i Marco Carola, sa kojima deli scenu redovno na Ibici.

Kako je jedna od ipak retkih dama na pretežno muškoj techno sceni Lauren kaže:

U svetu elektro muzike ima sve više i više sjajnih žena i dokazujemo da možemo da napravimo odlične žurke kao i da donosimo neku novu, svežu i kreativnu energiju – poručuje ona.

Kako zvuči njena muzika i sva ta energija proverite u nedelju na “Lasti”.

Avatar photo

Autor: Igor