Lea Dobričić kao specijalna gošća na nastupu DAVE CLARKE-a u Novom Sadu

Čuveni techno DJ Dave Clarke u subotu 16. novembra nastupiće u SKC Fabrika u Novom Sadu, a kao posebno iznenađenje za publiku, za pultove te večeri staće i Lea Dobričić.

Harizmatična mlada DJ zvezda će se nakon pobede na Burn Studios takmičenju i rezidenture na Ibici, vratiti i prvi put posle duže vremena van zemlje, stati pred domaću publiku sa svojim zaraznim mixom house i techno muzike. 

Za pet meseci koliko je provela u epicentru elektronike, Lea je nastupala na Elrow žurkama na Ibici i u Barseloni, delila je gramofone sa superstarovima Laurentom Garnierom i Sebastianom Legerom, nastupala na čuvenom španskom festivalu Monegros i zatvorila petak na Exit Dance Areni, sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem. Njena traka „Disconnect it“ objavljena je na prvoj stranici Beatporta i proglašena pesmom dana, čime je Lea prvi umetnik iz Srbije koji se našao na naslovnoj strani ovog najpoznatijeg svetskog sajta za distribuciju elektronske muzike.

Organizacija Happynovisad ove jeseni publici sprema još jednu žurku za pamćenje na kojoj će uz legendarnog Clarka i Leu Dobričić nastupiti i dobro poznata imena novosadske scene, Vladimir Aćić, Klaus, Lag i Dee Face.

Ulaznice po ceni od 690 dinara u pretprodaji mogu se kupiti putem sajtaGigstix.com kao i na svim Gigstix prodajnim mestima. Cena ulaznica na samom ulazu iznosiće 990 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor