Lea Dobričić osvaja Bliski Istok!

 

Prva DJ dama Srbije, Lea Dobričić, sprema se za svoj prvi nastup izvan Evrope! Burn Residency pobednica nastupaće 25. septembra u klubu Iris Yas Island u Abu Dabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Lea će biti prva devojka koja će vrteti u tom klubu.

Lea je i ove godine provela puneći plesne podijume od Berlina i Ibice do Italije, Francuske i Turske. Njen prepoznatljivi blend groovy techna sa masivnim bas linijama, dubokim sintovima i ponekom melodijom, nastavlja beskompromisno da osvaja publiku širom Evrope. Njena karijera eksplodirala je 2013 godine, kada je trijumfovala na prestižnom burn Residency takmičenju, osvojila rezidenturu na Elrow žurkama u klubu Privilege na Ibici i u Barseloni. Nakon toga, delila je DJ booth sa Laurentom Garnierom, Lucianom, Richiejem Hawtinom, Marcom Carolom, Miss Kittin, Carlom Liom i mnogim drugima.

Lein poslednji miks:

Iris Yas island se nalazi na predivnom ostrvu Yas, najboljoj destinaciji za zabavu u Abu Dabiju. Jedinstvena atmosfera i ambijent obeležavaju nekonvencionalno-trendi prostor sa chill out vajbom i sjajnim pogledom.

Foto: Facebook Lea Dobričić

Avatar photo

Autor: Igor