Legendarni DJ Pepo stiže u Novi Sad na prvu The 3 of 4 kolektiv žurku u K9 Station!

 Legendarni DJ Pepo stiže u Novi Sad na prvu The 3 of 4 kolektiv žurku u K9 Station!

The 3 of 4 kolektiv dolazi iz Novog Sada i bavi se organizacijom, promocijom, produkcijom i distribucijom elektronske muzike. Njihova pažnja je posebno okrenuta ka old school tehno zvuku i žele da ga, kako novosadskoj publici, tako i regionu, prikažu u najboljem svetlu – onakvom kakav je zaista bio u samim začecima elektronske scene u svetu. 

Negujući stari zvuk, oni takođe baštine i nove izvođače koji su bazirani na novom, modernijem zvuku.

Okosnicu The 3 of 4 kolektiva čine negovatelji elektronske muzike koji su imali brojne nastupe po Novom Sadu i okolini. Od nedavno su se posvetili produkciji evenata, sa željom da publici predstave svoj, ali i rad drugih DJ-eva koji su poštovaoci izvornog pravca tehna.

Kako bi upoznali ostatak šire publike sa svojim konceptom, dovode jednog od ubedljivo najboljih majstora na sceni, a to je DJ Pepo iz Španije, koji će regionu pruziti nezaboravno veče sa svojim performansom.

Takođe, odlučili su da istu noć kao podršku ugoste i dobro znanog virtuoza Luku Concrete iz Beograda, tvorca i člana CONCRETE DJ-z od 1997. godine, ali i da predstave svog člana Carlo B iz Novog Sada. Kojem je pripala čast da otvori vrata za The 3 of 4 kolektiv, koji pred sobom ima dugi niz događaja u pripremi.

Fokusirali su se na pravcu staro-novog a.k.a old school zvuka. Sam event ide u smeru da zvuk I dinamika budu klasični i dobro prepoznatljivi, te će njihovi budući događaji biti okrenuti ka reanimaciji elektronske scene na polju old-school zvuka, pa će se pažnja posvećivati tome, da bi reanimacija bila uspešna – jer old school techno zvuk to zaista zaslužuje.

U organizaciji The 3 of 4 Events 11. Novembra 2023. godine u Novom Sadu sa početkom od  23 časova, K9  Station ugosti će jednog od od najvoljenijih španskih DJ-eva, poznatijeg kao DJ Pepo.

DJ Pepo je jedan od najcenjenijih DJ-eva u Španiji i njegova karijera traje gotovo tri decenije. Devedesetih godina je nastupao u najeminentnijim klubovima u Madridu ali i čitavoj Španiji, te tako postao jedan od ključnih ljudi za razvoj španske tehno scene, što mu je omogućilo nastupe širom Evrope u mnogobrojnim značajnim klubovima i na prestižnim festivalima u Italiji, Českoj, Portugalu i mnogim drugim.

Konekcija koju gradi sa publikom i razmena energije tokom nastupa je jedan od glavnih razloga zbog čega je jedan od omiljenih DJ-eva u Španiji.

Novi Sad sa uzbuđenjem isčekuje njegov prvi nastup u Srbiji gde će publika imati priliku da čuje izvanredan tehno zvuk sa vanserijskim i nesvakidašnjim sposobnostima miksanja.

Karte se mogu nabaviti na svim Gigstix prodajnim mestima, ali i online tj. putem njihovog sajta. Prodaja karata će se odvijati u četiri faze:

Od 16.10 – 23.10. cena karata će iznositi 800 dinara.

Od 23.10- 30.10. cena karata će iznositi 1000 dinara.

Od 30.10- 10.11 cena kara će iznositi 1200 dinara.

U poslednjoj fazi, cena karata će iznositi 1400 dinara i moći će da se nabave na ulazu, ukoliko karata bude s obzirom da je broj istih ograničen, tako da je preporuka da se karte nabave na vreme.

Kao podrška DJ Pepo-u nastupiće poznati Luka Concrete iz Beograda i Carlo B iz Novog Sada.

The 3 of 4 Events vas poziva na nezaboravnu žurku.

Avatar photo

Autor: Igor