GUY J predstavlja svoj novi album u Tjubu

 

Na isti datum kao I prošle godine, 12. decembra, svojom novom muzikom Guy J će po drugi put u nastupiti u klubu The Tube. Subota je rezervisana za ovu veliku muzičku zvezdu elektronske scene i promociju njegovog novog albuma „The Threes, The Sea & The Sun“. Uz njega će se naći Lukai i ZWEIN da začine ovo spektakularno veče i učine ga nezaboravnim. Karte se nalaze u pretprodaji po ceni od 590 dinara, dok će na vratima kluba cena iznositi 800 dinara. Napominjemo da je ulaz u klub zabranjen osobama ispod 21. godine i da nije dozvoljeno ulaženje u trenerkama.

Pogledajte kako je bilo prošle godine na njegom gostovanju u Beogradu!

 

Izraelski producent Guy J ostvario se kao jedan od najsloženijih i najemotivnijih producenata elektronske scene poslednje dekade. Bilo da je u pitanju njegov senzualan pogled na house muziku ili čudesan ambijentalni materijal, njegov rad je uvek dodirnut magijom i emocijom.

Iako je Izrael poznat po psychedelic trance muzici, Guy J i njegovi savremenici postali su predvodnici novog talasa izraelskog house-a i techno muzike: „ Ja sam veoma osetljiva osoba, ono što napravim je odraz onog kako se osećam u tom trenutku. Počeo sam kao veliki fan trance i progressive muzike, kasnije bio izložen techno i deep house zvuku. Pokušavam sve ovo da uklopim u svoju muziku. Malo od svega“.

Njegov debi album Esperanza zaradio je pohvale 2008. godine zbog svog stila, odličnog spoja progressive house, techno i electro zvuka, dok je album „1000 Words“, izdat za Bedrock i sklopljen u dva diska, dokazao njegovu sposobnost muzičkog istraživanja: „Toliko je emocija uključeno u house muziku, ali je na kraju tu da stvori dobre vibracije i da vas natera da djuskate. Pravljenje albuma je za mene način da isporučim čistu muziku“.

Negde 2012. godine Guy J stvara novi projekat sa svojim prijateljima i kolegama sa Bedrock-a. Svoj sopstveni label „Lost & Found“, a tu su i neka manja izdanja za Cocoon records, jedan od najcenjenijih etiketa techno muzike i šire. Ove godine, izdaje novi album „The Threes, The Sea & The Sun“ koji ponovo oduševljava fanove mekšeg, emotivnijeg zvuka. Kao i uvek sa svojim jedinstvenim talentom, kvalitetom, a ne kvantitetom, svaki od njegovih izdanja dočekan je sa velikim uzbudjenjem.

Avatar photo

Autor: Igor