Legendarni Joris Voorn stiže na tvrđavu Kastel!

 

Fresh Wave Heaven lista superstar DJ zvezda kompletira se za još jedno legendarno ime! Na tvrđavu Kastel ovog leta stiže holandski DJ Joris Voorn!  

Fresh Wave Heaven u drugoj festivalskoj večeri predstavlja Jorisa Voorna, jednog od headlinera ovogodišnjeg izdanja Nektar Fresh Wave Festivala! Holandski DJ i producent, Joris Voorn dugogodišnju karijeru započeo je još 2003. godine i to osvojenom nagradom za talent u svojoj zemlji. Samo šest godina posle, 2009.godine kao autor i producent potpisao se na singl Sweep Thr Floor čime je istorija elektronske muzike otvorila vrata za ovog izvođača. Apsolutni hit i himna Ibize brzo mu je donela mnogobrojne festivalske i klupske nastupe i priliku da svoj talent i specifičan odabir muzike prezentuje publici širom sveta.

A da se zaista radi o vanserijskom izvođaču potvrđuje i činjenica da je u poslednjoj dekadi često bio resident velikih klubova na Ibizi kao što su Ushaia i Amnesia, te headliner velikih svetskih festivala poput  Parklife (Manchester), Movement (Detroit), Tobacco Dock (London), Ultra (Miami), Mysterylands (Amsterdam), Hideout (Croatia), Electric Zoo (New York), BPM (Mexico)…

Bogat je produkcijski rad Jorisa Voorna, recimo, njegov poslednji album „Nobody Knows“, proglašen je za najbolji elektronski album 2014. godine od strane američke Billboard Top liste. Često producira i izdaje, a vlasnik je i dve izdavačke kuće, Rejected i Green, koje beleže značajne rezulate u industriji svetske elektronske muzike. Nemerljiv je njegov doprinos elektronskoj muzici jer kroz svoju afirmaciju istovremeno je afirmisao elektronsku muzičku scenu holandske metropole i epicentra techno zvuka Amsterdama.

Dašak te scene osetiće svi koji ovog leta posete Fresh Wave Heaven, a podsećamo da je u prodaji ograničeni kontigent promotivnih TRODNEVNIH festivalskih ulaznica po ceni od 65KM i dostupne su na on line ticket servisima: kupikartu.ba i gigstix.com.

Proverite našu ponudu smeštaja u Banjaluci za vreme osmog izdanja Nektar Fresh Wave Festivala kao i sve ostale informacije na www.freshwavefestival.com

 

Avatar photo

Autor: Igor