Let’ Mix It! Weekend predvode svestke zvezde Denis Sulta I  James Zabiela u Barutani 01.- 02. Septembra!

 Let’ Mix It! Weekend predvode svestke zvezde Denis Sulta I  James Zabiela u Barutani 01.- 02. Septembra!

Let’s Mix It! Weekend se i ove godine ističe sa svojim muzičkim programom,  koji će se održati 01.i 02. Septembra u Barutani na Kalemegdanu, sa početkom  od 23h. do 05h. Line up ovog događaja sačinjen je sa trenutno najtraženijim  svestkim izvođačima, miljenikom beogradske publike, maestralni di-džej i  producent Denis Sulta, zatim, britanski producent i Dj James Zabiela, LA LA,  kao i domaća podrška, pobednik LMI takmičenja DJ i producent Boško Baloš,  finalista ovogodišnjeg LMI takmičenja Ivan Sabo, dok će veče zatvoriti  prošlogodišnji pobednik LMI takmičenja Dj i producent Dakman.  

Prvo veče otvoriće finalista LMI takmičenja, Dj Ivan Sabo, koji se istakao svojim  dinamičnim setom, kroz koji provlači House, BreakBeat Acid House, LA LA  Lorenino poznavanje istorije muzike, blista u njenim setovima, što je i demonstrirala na  Boiler Roomu 2019. Denis Sulta, mnogi ga izdvajaju kao jednog od najuzbudljivijih  DJ-eva, koji podjednako vešto vlada house, techno, disco i hip hop zvukom.  Sultina muzika predstavlja spoj svega što se moglo čuti u house muzici – Chicago,  Detroit, Disco i Acid, sa elementima latina i progressive zvuka, dok njegove trake  imaju status modernih klasika. Nezimerno je posvećen selekciji traka, te negovi  setovi i nastupi prave neverovatnu atmosferu. 

Drugo veče nastupaće pobednik LMI takmičenja DJ i producent Boško Baloš,  zatim dugoočekivani, James Zabiela poznat po virtuoznim nastupima na najvećim  svetskim festivalima. Posle više od decenije na sceni, prema brojnim kritičarima  postao je deo britanske, ali i svetske umetničke baštine. Za to su najvećim delom  zaslužne njegove nenadmašne tehničke sposobnosti u Live nastupima, zbog kojih  je našao mesto u srcima ljubitelja elektronske muzike širom sveta. Poznat je po  svojim setovima u kojima se mogu čuti najtoplije ambijentalne pesme, kao i dirty  acid house i techno trekovi. Majstorski odabir, majstorsko miksovanje i maestralno  prepoznavanje energije gomile, drži sve angažovane tokom svog seta, na veoma  visokom nivou. 

Jedan od traženijih imena lokalne scene, Dj i producent Dakman, osvajanjem  prvog mesta na Let’s Mix It! DJ takmičenju 2022. dobio je vidljivost i  prepoznatljivost, sa velikim potencijalom. Njegovi setovi se odlikuju zvukom  80ih i 90ih iz kojih crpi inspiraciju i time daje posebnu atmosferu svojim  nastupima, a sve to uklopljeno u Deep, House sa elemenata Minimala. Puni  energije i emocija, vrhunskog kvaliteta, a tu i izbija njegova strast i ljubav prema  muzici. Dakmanov žig je definitivno potpuna posvećenost studiju i produkciji,  što ga izdvaja od većine Dj-eva, jer njegovo produkcijsko znanje, kreativnost i  kolegijalnost će ga uskoro plasirati na vrh scene.  

Let’s Mix It! već nekoliko godina unazad svojim DJ takmičenjima,  mentorstvom i edukativnim programima radi na afirmaciji domaće DJ scene, 

čiji je prevashodni cilj da domaće dj-eve, odvede na pravi put, takođe, da se  predstavi celokupan sadržaj muzičke industrije. Muzički i produkcijski  programi su dizajnirani za učenike da uspostave i unaprede svoje veštine i  izađu kao profesionalci. Kroz LMI smo imali prilike da ostavrimo saradnje sa  nekoliko kultnih klubova i festivala po regionu i u Evropi, gde su naši učenici, DJ evi, imali prilke da izraze svoj talenat, osvoje vredne nagrade u saradnji sa Players Music Store, osim nastupa, očekuje ih i putovanje u Amsterdam, na  največi festival u Evropi Amsterdan Dance Event, kao i mnogobrojne  aktivnosti: kurs muzičke produkcije, osnovnog i naprednog nivoa (Ableton Live  Suite) koje će pobednika podstaknuti da svoj talenat odmah počne da razvija.  

Let’s Mix It! je postavio sjajan temelj i koncept, sa ciljem da mlade nade  elektronske muzičke industrije nastave da se razvijaju uz kvalitetnu podršku  stručnog tima i programske šeme. Stabilna zajednica je definitivno najbitnija  stvar kada je reč o svim granama umetnosti, a izgleda da je elektronska scena u  Srbiji dobila jednu kojom može da se ponosi. 

Ulaznice možete kupiti preko Gigstix prodajne mreže, Cooltix.rs i na tickets.rs Požurite i nabavite svoje karte na vreme! 

Više o LMI Akademiji možete pogledati na LMI Akademija

Avatar photo

Autor: Igor