Let’s make Jumbus! Novi party brend!

 

„Let’s make Jumbus“, novi party brend koji od ove jeseni pravi vrhunske žurke sa najboljim domaćim bigroom i progresiv house DJ imenima i okuplja sjajnu party ekipu svakog četvrtka u klubu Plastic.

Ovog četvrtka, na redu je „Jumbus- No shave November“, koji poziva sve brade i brkove Beograda na još jedno jedinstveno veče u Plastic-u, sa puno kvalitetne muzike i zagarantovanim provodom. No, i ukoliko ne možete da se pohvalite negovanom bradom ili brkovima, ne očajavajte, jer to nije razlog da propustite priliku da se sjajno provedete, a Jumbus ekipa pronaći će način da vas uključi u ideju „No Shave November“-a, svojim domišljatim i kreativnim idejama. Za sjajan provod tu noć biće zaduženi- DJ Showbiz, DJ Divolly & Markward i DJ Rosske.

Reakcije na Jumbus su odlične. Otkako je sve počelo dobijamo samo pohvale i pozitivne komentare i, naravno, trudićemo se da tako i ostane. Zato za svaki četvrtak gledamo da smislimo nešto drugačije, što će privući ljude i što će im biti zanimljivo. Ovog četvrtka na ideju smo došli da to bude „No Shave November“, jer je to tema gde svi mogu biti kreativni i iscrtaju sebi lice. Ujedno, „No Shave November“ je je kampanja započeta 2009. godine sa ciljem podizanja stanja svesti u vezi raka prostate. Cilj je što više ceniti zdrav rast kose, brade, brkova, jer većina obolelih ljudi gubi to isto. “, kazu organizatori Jumbusa.

Prvi Jumbus, koji je održan 30.oktobra, napravio je atmosferu za pamćenje i stvorio motivaciju za pravljenje sve veće i veće veće ludnice svakog narednog četvrtka. Zatim su usledili Jumbus Vol.2, Vol.3 i Vol.4, svaki od njih sa zadatkom da se razbije monotona atmosfera žurki, na kakvu smo do sada navikli. Ove žurke razlikuju se upravo po tome što su drugačije, i to zahvaljujući sjajnoj, mladoj i kreativnoj ekipi, koja za svaki četvrtak smišlja novu temu žurke, ali i brojna iznenađenja, Jumbus koktele, nagradne igre i sl.

Ulaz na Jumbus je besplatan, jedino je prethodno neophodna rezervacija, koju je moguće obezbediti putem br.tel 064/97-11-663 ili preko zvanične FB stranice

https://www.facebook.com/jumbus.organisation

Avatar photo

Autor: Igor