Let’s tech!

 

Ovog petka ekipa deviant deep sound-a vam je priplemila poslasticu pod nazivom “Lets tech”Iza dj pulta ce naci Shustera b2b Envy, Gori & Good soul.

Nikola Vujcic aka ENVY rodjen je Beogradjanin koji je odrastao uz zvuke elektornske muzike. Prvi put se nasao sa “one strane dj pulta” 2001.godine kada su spojevi psy i trance-a preovladavali svetom rejva.
Medjutim, kako se scena menjala, kako su neki meksi , laganiji tonovi ispunjavali klubove, tako se pojavilo I njegovo interesovanje za zanrove poput proggressive-a, melodic techna, tech house-a. Ljubitelj je zavodljivih warm-up setova. Do sada je nastupao u skoro svim Beogradskim klubovima, kao i mnogim klubovima sirom Srbije. U dosadasnjoj karijeri imao je priliku da deli dj pult sa nekim od nasih zvezda kao sto su Lea Dobricic, Andrew Meller, Peter Portmanom i dr. Njegov sadasnji projekat pod nazivom ”Privillege” mnogima je do sada privukao paznju, jer traje godinu dana I ne planira da nestane.

Ono sto ce ovog petka biti posebno jeste njegov b2b set koji ce imati sa gradskom facom, Irenom Krstic-ShusteromShustera je Beogradska manekenka koja se oprobala u ulozi DJ pustajuci njoj blizak punk, rok dok sebe nije pronasla u zvukovima onoga sto mnogi zovu “muzika bez teksta”-deepa, techa I techna. Nastupala je u klubovima kao sto su Ljutic, Zappa Bar, KPTM, Sioux I nikada zaboravljenom Bigzu.

Warm up ovog specijalnog b2b seta pusta Simone Roge aka Gori, mladi producent koji ume da prepozna sta publika voli. Simon je pored klubskih nastupa, nastupao na mnogobrojnim festivalima, a izmedju ostalog I na domacem Exit festivalu. Pored Good Soul-a i Dexa, jedan je od zastitnih lica Deviant Deep Sound-a, sto nasu organizaciju cini ponosnom. Simon nam donosi nove producentske radove koje cete premierno cuti ovog petka na ‘let’s tech’ zurci.

Kao slag na tortu, za kraj veceri muziku ce zavrteti momak za koga publika cesto pita. Publika koja je imala priliku da jutra doceka uz njegove bitove nazivajuci ga ‘cupavi’. Dejan Knezevic aka good soul ce se I ovog puta potruditi da ostavi masu bez texta, a vec narednog da opet bude trazen za DJ pultom. 🙂

Be part of something old something new and something borrowed this season!

Avatar photo

Autor: Igor