Za ljubitelje istinskog progressive house zvuka, predstavljamo novu i staru školu ove vrele muzike. Drugog februara za pultom kluba OMEN 2.0 nastupaće legendarni Migazz kog ne treba previse predstavljati, jer se zna ko je stara njuška potkovana znanjem, koji topi mase svojim čuvenim setovima.

 

Za ljubitelje istinskog progressive house zvuka, predstavljamo novu i staru školu ove vrele muzike. Drugog februara za pultom kluba OMEN 2.0 nastupaće legendarni Migazz kog ne treba previse predstavljati, jer se zna ko je stara njuška potkovana znanjem, koji topi mase svojim čuvenim setovima.
 
Zagrevanje radi mladi producent i DJ GORI, čiji plamen postaje sve veći i koji nas je prošlog puta u Omenu zapalio tj. oduševio. Igor Simonović, iz Beograda, muzičkom produkcijom i DJ-ingom bavi se već 10 godina, a iza sebe ima dva veoma uspešna projekta, “Qonic” i “Simon Roge”, izdatih od strane prestižnih muzičkih kuća, uz mnoge zabeležene nastupe na evropskim festivalima i u stranim klubovima.

Nakon pauze, inspirisan 
melodičnim progressive zvukom, izlascima i zalascima sunca žanrovnim guruom Guy J-om i svime što Gori, Igor se vatreno vraća na muzičku scenu.
 

2018-te postaje deo mlade organizacije “Deviant Deep Sound” i član audio sekcije na Visokoj Školi Elektrotehnike i Računarstva u Beogradu.

Sa novim projektom bio je zagrevanje velikanima Argentinske progressive house muzike (Fernando Ferreyra i Frangellico), a trake sa njegovog debitantskog albuma koji izlazi sledeće godine možete čuti eksluzivno u njegovim setovima.
 
Vidimo se u ovoj toploj progresivnoj noći.
 
Ulaz:300 dinara

Za više informacija posetite zvaničan facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor