Loco Dice 21. marta u Starom hangaru na Novom Beogradu

Jedna od najtraženijih DJ zvezda današnjice Loco Dice nastupiće 21. marta u okviru velike „Desolat Night“ žurke u Starom hangaru (Airport City) na Novom Beogradu (Omladinskih brigada 88). Vlasnik prestižne izdavačke kuće „Desolat“, velikog serijala u klubu „Ushuaïa“ na Ibici i istoimene radijske emisije „Used+Abused“, Loco Dice je godinama  u samom vrhu na listi najboljih svetskih disk džokeja prema izboru „Resident Advisor“ magazina, jednog od najrelevantnijih medija u oblasti elektronske muzike. Ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 990 dinara u prodaji su na blagajni Bilet centra, Doma omladine i drugim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Loco Dice presents Used+Abused at Ibiza:

Pored svih priznanja, popularni producent i DJ iz Dizeldorfa prošlu godinu pamtiće i po odličnom prijemu miks izdanja „Loco Dice In The House“ objavljenom za legendarnu izdavačku kuću „Defected“ koja se već tri decenije nalazi u vrhu globalne haus scene. „Bili su tu od prvog dana i svi znaju kako su pomagali manje izdavače i celu andergraund scenu sa licenciranjem starih i raritetnih traka“, izjavio je tom prilikom Dice i dodao „Za razliku od mnogih, Defected danas ima tu slobodu da meša stilove i predstavlja muziku širokog spektra što je odlično“. Izdanje sadrži radove tehno producenata kao što su Mad Mike, DJ Rolando, Marcel Dettman i haus imena Theo Parrish, Kerri Chandler, Robert Dietz, ali i manje očekivani Diplo, Skudge ili Harvard Bass.

Loco Dice početak karijere vezuje uz hip-hop, jednako voli da kombinuje haus i tehno, ali tvrdi da nije „tech-house“ DJ. Početkom ove godine svu stilsku širinu demonstrirao je u čuvenom klubu „Space“ (Majami) u setu od neverovatnih 18 sati bez pauze! Praktično da ne postoji relevantan klub ili festival u svetu gde Loco Dice nije nastupao u poslednjih deset godina, uspevajući da izbegne etiketiranje, žanrovska i stilska očekivanja, sledeći svoju, često nepredvidivu ali uvek veoma jasnu viziju, bilo da je u pitanju perfekcionizam u DJ setu, novo uzbudljivo izdanje ili bombastičan program ovogodišnje „Used+Abused“ žurke kada će 20. aprila u Londonu predvoditi listu imena kao što su Chris Liebing, Guti, Paul Ritch i Tobi Neuemann.

Potvrda da će i nova sezona na španskom ostrvu biti uspešna, nalazi se već u prošlogodišnjoj listi imena među kojima su i Richie Hawtin, Carl Cox, Josh Wink, Dixon, Martin Buttrich, Jamie Jones, kao i sve zapaženija Anthea, rezidentkinja „Used+Abused“ i „Desolat“ žurki koja u Beograd dolazi 21. marta radi premijernog nastupa pred ovdašnjom publikom! Pored nje, u Starom hangaru, gde su održane neke od najboljih tehno žurki u Beogradu ikad, podršku će pružiti ovdašnji iskusni disk džokej Vladimir Ivković, ujedno i menadžer „Desolat“ etikete.
Za gramofonima biće i Vlada Janjić ispred „Heroes“ tima koji u saradnji sa „Artist Alife“ i „Freedom Music“ organizuju prvu veliku prolećnu žurku u sezoni u kojoj će biti još mnogo atraktivnih imena.

Za više informacija posetite oficijalni facebook event.

Avatar photo

Autor: Igor