Locomatica, Bojan Vukmirović i Luka Concrete @ Drugstore

 

Petak 26. rezervisan je za Drugstore. U goste nam dolazi domaći DJ i producent Locomatica, koji pored brojnih značajnih izdanja beleži i numeru na legendarnom Drumcode lejblu. Pored njega tu su dva dobro poznata imena beogradske DJ scene, Luka Concrete i Bojan Vukmirovic.

Locomatica

Lokalni producent čiji su rad podržali Adam Beyer, Ben Klock, DVS1, Ben Sims, Laurent Garnier i Luke Slater. 2010. godine je sa svojim prijateljem Blaukoma osnovao lejbl koji nosi naziv LCMTC. Većinu svojih izdanja Locomatica je potpisao za svoj lejbl, a pored Blaukoma, on je jedini lokalni producent koji je potpisao izdanje za Adam Beyer-ov Drumcode. U bliskoj prošlosti Locomatica je sarađivao sa imenima kao što su Legowelt, Vince Watson, Joey Beltram, Cari Lekebusch, Alexander Kowalski, Ray Kajioka, TWR72 i Hans Bouffmyhre.

Luke Concrete i Bojan Vukmirović

Ovaj etablirani techno duo, pružice klaberima iskustvo kakvo nude muzičari koji su godinama u ovoj sferi. Bojan Vukmirović, dobro poznat beogradskoj publici kreće se kroz techno žanr, raspona od dosta mračnog i tvrdog, pa sve do melodičnijeg zvuka. Pult je delio sa velikanima svetske underground scene, a njegove trake našle su se na izdanjima etiketa kao što su Reload Black, Naked Lunch, Eclipse Recording, Blackout Audio. Eksperimentisao je sa drugim muzičkim žanrovima kroz saradnju na projektu “Omladina voli rejvove” i producirao kompletan album repera Arafata, pod nazivom “Zakuni se“.

Njegovog kolegu, Luku Concrete, odlikuje dugogodišnje prisustvo na domaćoj techno sceni, tokom kojeg je ostvario impozantnu karijeru koja se ogleda u brojnim izdanjima, nastupima i organizovanjem žurki u zemlji i inostranstvu. Pult je delio sa svetskim imenima poput Dave Clarke-a, Sam Paganini-ja i mnogih drugih. U toku studijskog rada sa Concrete DJz ekipom nastala su četiri samostalna EP izdanja na vinyl-u i više od 20 kolaboracija sa drugim DJ-evima na sceni. 

Vidimo se večeras u klubu Drugstore! Samo domaće!

Avatar photo

Autor: Igor