Lovefest 2015: Spremite se za rok spektakl u Vrnjačkoj Banji

 

Do početka devetog izdanja Lovefesta ostalo je manje od dva meseca, a Jack Live Stage – najmlađa festivalska bina i ove godine može da se pohvali impozantnom listom izvođača.

Laibach – Zagrevanje za Severnu Koreju u Vrnjačkoj Banji

Čuveni slovenački sastav Laibach, čiji je recept za jedinstveni koncept, nastup i muziku pozajmila i nemačka grupa Ramštajn po prvi put pojaviće se na Lovefestu. Za bend koji je već odavno prešao okvire Slovenije i postao svetska senzacija često se vezuju kontroverzna karijera, kao i nastupi sa specifičnom scenografijom, koja neće izostati ni u Vrnjačkoj Banji. Dokaz tome koliko je ovaj bend vrsta kulta predstavlja i činjenica da je čak posle 35 godina postojanja na sceni i dalje ostao jedan od najautentičnijih muzičkih sastava.

Hladno Pivo – premijera novog albuma u Vrnjačkoj Banji

Popularni zagrebački bend Hladno Pivo u avgustu stiže u Vrnjačku Banju, gde će osim dobro poznatih hitova publici predstaviti i nove pesme sa albuma “Dani zatvorenih vrata”. Kako je izjavio i sam, Mile Kekin je veoma uzbuđen i srećan što će zajedno sa kultnim srpskim i regionalnim bendovima sa kojima je sarađivao nastupiti na sve poznatijoj rok bini festivala ljubavi.

Goblini – dve decenije pank roka

Legendarni pank rok sastav Goblini, koji se još devedesetih godina pozicionirao kao jedan od najvažnijih bendova tadašnje Jugoslavije ovog leta stiže na Lovefest. Bend poznat po svojoj jedinstvenoj energiji posle gotovo decenije pauze ponovo se okupio i već tri godine aktivno radi i nastupa širom Evrope, a njihovi najverniji fanovi u avgustu će ih slušati i u Vrnjačkoj Banji.

Eyesburn – novi singl i novi početak

Eyesburn je beogradski bend koji je poznat i van granica Srbije i nije potrebno posebno ga predstavljati. Bend je nedavno izdao singl pod imenom “Dream is over”, a svoje kako kažu “novo poglavlje” predstaviće i na Lovefestu.

Atheist Rap

U Vrnjačku Banju stiže još jedan legendarni srprski pank rok bend poznat po sarkastičnom humoru i politički angažovanim tekstovima. Kako i sami kažu čak i posle 25 godina na sceni i dalje ne posustaju, a glavna stanica u avgustu biće im Jack Live bina festivala ljubavi.

Da podsetimo, Lovefest koji je i ove godine podržan od strane Heinekena biće održan od 6. do 8. avgusta u vrnjačkom parku. Osim rok i hip hop muzike na Fire i Energy Stage-u očekuju se velika svetska imena iz domena elektronske muzike.

Trenutna cena trodnevne festivalske karte je 22 EUR (2.640 RSD), a ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim Eventim i DD Tickets poslovnicama u Srbiji. U okviru akcije 3+1, svi posetioci koji kupe tri karte četvrtu će dobiti besplatno.

Avatar photo

Autor: Igor